FOTKI NASZYCH AUT
-
przyglądałem się grillowi i jest on symetryczny, wiertarka w reke (lub pilnik i jazda) otwory robić - powinno normalnie dać radę. potem pilnikiem to wcięcie poziome. na koniec odrobina szpachli elastycznej lub żywicy + lakier zwykły czarny mat kilka razy uważam ze to bedzie wystarczające. ja przynajmniej jak się zbiorę to tak zrobię
w baleno robili przeróbkę przez wpasowani wyciętego fragmentu z drugiego grilla, u nas niestety nie ma tak łatwo
-
przyglądałem się
grillowi i jest on symetryczny, wiertarka w reke (lub pilnik i jazda) otwory robić -
powinno normalnie dać radę. potem pilnikiem to wcięcie poziome. na koniec odrobina
szpachli elastycznej lub żywicy + lakier zwykły czarny mat kilka razy uważam ze
to bedzie wystarczające. ja przynajmniej jak się zbiorę to tak zrobię
w baleno robili
przeróbkę przez wpasowani wyciętego fragmentu z drugiego grilla, u nas niestety nie
ma tak łatwoA nie lepiej samą ramkę zostawić i siatex czarny na to?
-
Co do tjunów,
widziałem grill który bardzo mi się podobał i był to jakiś drutex chyba:
drutexŁadny ten grill z linku
Zastanawia mnie czy to ten sam Zalewa co jest userem naszego forum
None7 to taki spojler montowaliście na aucie BPX33?
-
taki co zalewa ma
-
Są gusta i guściki
Aby fotka była prędko -
taki co zalewa ma
Polakierowany czy czarny?
Poka foto
-
Fajnie się prezentuje.
Tylko prześwit jak w terenówce.
-
-
Nowa odsłona na ten
sezonBędziesz jeździł bez wycieraczek?
-
Leci tylko na spryskiwaczach
-
Będziesz jeździł bez wycieraczek?
Jak deszcz to na wstecznym, bo z tyłu ma
A ogólnie Swift całkiem fajny -
Hehe zdjęcia po odbiorze świeżo od lakiernika więc nie zdążyłem go skompletować
Maska czarny metalik z GTi i w ten sam kolor poleciały wszystkie słupki oraz mocowania lusterek. swoją drogą ramiona wycieraczek też potrzebują małego odświeżenia więc jak sie zrobi to się założy -
widzę wlot tuningowy znikł na masce
te lusterka mi się maga podobają piszę to już "x" raz -
No lusterka są super Ale czarna maska mi się nie podoba do, buro wygląda do dość ciemnego niebieskiego I czy mnie oczy nie mylą? Hologramy na masce, co za partacz to polerował?
-
Hologramy na masce, co za partacz to polerował?
Też mam takie wrażenie. -
No lusterka są git
-
Hehe do kurz przetarty szmatką lub ręką. Ale hologramy są swoją drogą bo maska nie została jeszcze dopieszczona
Niestety swift ma dość "pocieszny ryjek" (jak to mawia moja kobieta) więc cięzko wyciągnąć z niego agresywny akcent. Na pewno dobrze się komponuje z czarnym wkładem lamp + gleba i dokładka, ktora wleci za jakis czas Niestety z halogenów rezygnuję na rzecz zaślepek przerobionych na wlot do puchy z filtrem powietrza.PS. Jest tak cienka granica między ładną stylizacją a wieś tuningiem, że nie spi się po nocach ale mam nadzieje, że mimo wszystko swift daje radę
-
Na pocieszny ryjek są sposoby
Swoją drogą nie myślałeś o profesjonalnym obklejeniu maski folia karbonowa?
Ewentualnie o masce z gorszej jakości włókna (sorry za jakość)
-
Jakoś badlook mnie nie gdy nie pociągał. Myslałem o oklejeniu maski ale niestety za droga zabawa. Wolałem juz na stałe przemalować. Co do maski z włókna to juz przymierzałem się do robienia formy ale kurde...ta maska i tak już jest lekka w swifcie.
-
moje dwa swifty