FOTKI NASZYCH AUT
-
Nooo,ładnie się prezentuje tylko jeszcze lusterka w kolor
-
A to moja szpadryna - wróciła do życia i eksploatacji
-
Adam..jak Ty żeś pociągnął tą antenę? To teraz ją picuj na zlota
-
U cyc malina
p.s w przodzie też masz szyby przyciemnione czy to tylko efekt foto -
U cyc malina
dzięki
p.s w przodzie też masz szyby
przyciemnione czy to tylko efekt fotoPrzód również
-
Nooo,ładnie się prezentuje
dzięki
tylko jeszcze lusterka w kolorChciał mi lakiernik od razu prysnąć i lusterka,ale stwierdziłem,że tak jest lepiej
-
Dziś zmiana kół na letnie i
mycie świstakaeee, jak dla mnie bomba
ale skoro lakiernik wyrażał chęć lakierowania lusterek, a Ty nie chciałeś,
to mogłeś chociaż klamencje prysnąć -
eee, jak dla mnie bomba
ale skoro lakiernik wyrażał
chęć lakierowania lusterek, a Ty nie chciałeś,
to mogłeś chociaż klamencje
prysnąćto musiał by nie wiem ile walczyć najbardziej rysujący się element swifta ...
-
Dziś zmiana kół na letnie i
mycie świstakaNooo,ładnie się prezentuje
tylko jeszcze lusterka w kolorJa bym nie zmieniał Z czarnymi jest git, Ładny świstak :piwo:
-
Adam..jak Ty żeś pociągnął tą
antenę? To teraz ją picuj na zlotaAntena teraz dumnie stoi na tylnej klapie
A to zdjęcie pokazuje, gdzie najlepiej dała się zestroic... Na całym dachu tylko nad głową kierowcy
-
jak wszyscy to i ja sie tez pochwale moja suzi z samego poczatku:)))
-
jak wszyscy to i ja sie tez
pochwale moja suzi z samego poczatku:)))bardzo ładny
Te felgi pasują ( 15 ? )
Chyba dodatkowo jest gleba ( na springach ), bo nie siedzi jak dyliżans -
zgadza się 15" spodobały mi się jak je znalazłem i nie umiałem się powstrzymać heh no i lekka gleba jest -30mm ale z przodu już myślę troszkę niżej, bo troszkę różnicy jest w porównaniu do tyły ale juz i tak fajnie wygląda no i duzo lepiej sie na zakretach prowadzi nie powiem xDxDxD, szeroko i nisko musi byc xD
-
Ładne autko:) Tylko czemu ten GLS nie ma poduchy kierowcy? Jakie tam masz gumy założone? No i czy jakieś grubsze bagaże ew. 4 pasażerów na pokładzie była już ładowana? Chodzi mi o to,czy da się czymś takim jechać na wakacje
-
Obiecałem, że będą fotki jak tylko się zrobi cieplej, także zamieszczam
[img]http://img717.imageshack.us/img717/5002/ciemnelampy9.jpg[/img]
[img]http://img195.imageshack.us/img195/4928/dscn2509c.jpg[/img]Pozdrawiam :piwo:
-
hmm czemu oto tez pytanie? hee, z tyłu mam 195/45 a z przodu 185/50, a co do bagażu kolego to z bagażnika nici w sumie butla z gazem i sprzęcik wiec miejsca tam za duzo nie mam jedynie na plecak hehe, ale w zeszłym roku jechałem na wakacje do Mielna w 3 i dało rade,pomieściliśmy sie i dało sie spokojnie jechać bez żadnego dobijania itp :), tylko z leksza trzeba omijać dziurska bo zapach z nawiewu wyleci hehe
-
Ładne autko:) Tylko czemu ten
GLS nie ma poduchy kierowcy? Jakie tam masz gumy założone? No i czy jakieś grubsze bagaże
ew. 4 pasażerów na pokładzie była już ładowana? Chodzi mi o to,czy da się czymś takim jechać
na wakacjepytasz się tak, jak byś nie znał ludzi z obniżonymi autami, których w swoim otoczeniu masz trochę
-
ładnie ładnie
na ile % masz kolego przyciemnione szybki (50?) bo zastawiam się nad przycienieniem
-
50 % ?
nie wiem, nie pamitam . wiecej jest, 75 albo i wiecej -
50 % ?
nie wiem, nie pamitam .
wiecej jest, 75 albo i wiecejooo, a jak z widocznością przy cofaniu wieczorem tak szczerze?