FOTKI NASZYCH AUT
-
140 za szybe przednia? ktos
robi z Ciebie frajera... ja nowa kupilem za 180... wstawienie oczywiscie licz osobno a do tego
nowe uszczelki napewno te stare sa juz tak twarde ze nikt nie bedzie chcial ich wstawic
spowrotem.W okolicy Warszawy przednia szyba do sedana to koszt 300 pln + 110 za wstawienie...
Stąd kombinacja z szybą używaną za połowę ceny nowej -
szukaj dalej napewno znajdziesz taniej uzywana to mozna za 50 plnow ... wtedy powiedzmy sie oplaca ale tez nie do konca bo szklo juz stare napewno porysowane i mniej wytrzymałe a pamietaj czasem wystarczy jeden kamyczek i tracisz kilka stow.. przemysl i poszukaj nowej napewno sie oplaci...
-
Ej a ten kloega z okolic pruszkowa? on tam mial jakies sedany moze uderz do niego a jak nie to odezwij sie na priva to sie cos pomysli .
Jak masz nie dojechac na zlota to trzeba sie spiac z tym.
Fajnie jakby bylo choc jeden sedan . -
Ej a ten kloega z okolic
pruszkowa? on tam mial jakies sedany moze uderz do niego a jak nie to odezwij sie na priva to
sie cos pomysli .
Jak masz nie dojechac na
zlota to trzeba sie spiac z tym.
Fajnie jakby bylo choc jeden
sedan .No on miał za 80 pln, ale ostatnio na Allegro nic ten gość się nie pojawia...
Na wiosnę podjadę może na giełdę w Słomczynie, ale chyba ciężko będzie dostać...
-
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10394654 - na części też gość sprzedaje, od hatchback`a powinna podejść?
-
Osobiście chętnie bym kupił błotnik od strony kierowcy
-
Rust style Teraz już go nie wiele zostało - zdjęcia z przed zimy jeszcze Jakby ktoś chciał to przednich halogenów nie ma i trochę plastików we wnętrzu, bo leżą u mnie w garażu ;p Pozatym nie było silnika i felg chyba jeszcze...
-
a nie masz może wśród tych gratów listwy na przedni prawy błotnik oraz listwy pod prawą tylnią szybę do 3 drzwiowego hatcha?
-
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10394654 - na części też gość sprzedaje, od
hatchback`a powinna podejść?Do sedana podchodzi tylko z hatchbacka 5-drzwiowego
-
Wcale nie brudny tylko
zdjęcia takie słabe - robiłem jeszcze zdjęcia Avilą szwagra, ale jakoś nie ma czasu mi ich
przesłać - jak dotrą to wrzucę
Szykuj rakietę na zlotaja, bo
ostatnio żadnego sedana nie było
Niestety auto nie ma
przeglądu ze względu na pękniętą szybę i wycieki oleju nie da się go przejść.
Temat zostaje przesunięty do
wiosny jak nie dłużejA może zamiast szukać szyby i chyba silnika z tego co pamiętam zainteresować się tym i mieć i szybę i silnik i coś jeszcze: http://zlosniki.pl/ubbthreads.php?ubb=showthreaded&Number=904936&gonew=1#UNREAD
-
a nie masz może wśród tych
gratów listwy na przedni prawy błotnik oraz listwy pod prawą tylnią szybę do 3 drzwiowego
hatcha?Nie, bo wziąłem tylko to co mi potrzebne było, reszta sobie stoi, tylko jechać i brać ja zapłaciłem za 2 halogeny (jeden miał lekko pękniętą szybkę, prawie nie widocznie, ale niestety mi w garażu pies rządził i zwalił ze stolika i ma zamiast 1 już 3 pęknięcia i nie działającą żarówkę , dobrze, że szkło się kupy trzyma, więc na razie będzie taki), lampkę z zegarkiem, cały plastik na tunel łącznie ze schowkiem co pod nawiewami w MK2 jest z mieszkiem i gałką zmiany biegów, rączko-podłokietniki od drzwi i trochę zaślepek do deski zapłaciłem 50zł Tylko poczyścić było trzeba...
-
http://addphoto.pl/files/reg/14/2311.jpg
Takie małe zdjęcie zaśnieżonego Swifta robione z okna. Bidaka w nocy zasypało śniegiem i czeka, aż nim ktoś wyjedzie. Niedługo mam nadzieję, że Swift przejdzie przez sesję niczym model u dobrego, znajomego fotografa, to i pojawią się lepsze fotki.
-
No to może wreszcie pokaże swoją Suzke .
Puki zima na brzydkich kołach ale na lato będzie coś ładniejszego . -
ee no Panie świetne pozycje hehe
jeszcze zdjęcie od tyłu autka byś pokazał
czy mi się wydaje, czy to tak samo jak mój mk3 przerabiany na mk2 ? -
Moją bazą było Suzuki z 91 roku czyli mk2 .
Te zderzaki najbardziej mi się podobają i przy nich pozostałem .
Przy pełnej generalce wymieniłem wnętrze na mk3 , mam już dość mk2 , w między czasie wymieniłem też na g13b z mk3 o mniejszym przebiegu .
Reasumując z mk2 to została tylko buda . -
Na zywo wyglada lepiej jak na zdjeciach
Ps. Lansik - a obiecanego manuala jak nie bylo tak nie ma
-
Mi się osobiście bardziej podoba wnętrze mk 2 fajne te nawiewy w drzwiach są w ogóle jakieś takie trochę bardziej z polotem chyba jest
A Suza fajnie się prezentuje pogratulować
-
Szukałem na naszym Złośniku , nie zalazłem ale jeszcze poszukam .
A co do wlotu (?) to numer 03 -
Mi się osobiście bardziej
podoba wnętrze mk 2 fajne te nawiewy w drzwiach są w ogóle jakieś takie trochę bardziej z polotem chyba jestNa pewno jest bardziej oryginalnie bo mniej takich wnętrz a w mk3 jak w większości obecnie dostępnych używanych samochodów
mk2 ma jeszcze starą szkołę lat 80'tych
-
No tak ale ja się już przyzwyczaiłem do ładniejszego i mniej kwadratowego wnętrza .
Jeszcze rok temu sam broniłem starszych plastików .
Teraz osobiście uważam , że stare jest dobre wino poza tym po wypadku w kolana uderzył mnie mój cudowny schowek i pozostawił piękne ślady na lata .
W moim pierwszym Swifcie miałem kwadraciaka ale z biegiem lat wygląda to coraz brzydziej .
No więc nie dyskutujemy o gustach bo to sprawa każdego .
A ty Mkv byś chociaż raz pochwalił jakiegoś swifta .
No!