FOTKI NASZYCH AUT
-
Nieprawda ze pieknie wyglada
no i listewka ktora czekała ladnych pare miechów ...eee ciagle malo czasu.
-
dokladnie ledy w postojach sa biale tylko daja w niebieskiej
tonacji...no moje w 1.0 niby tez takie były, ale na wszelki zwyczaj woziłem ze sobą oryginalne
progi jak kupiłem to były popękane i blacharz raczej mi odradzał
montaz bo to pierwszy stopien do korozji a poza tym jakos tak
bardziej niepozornie on wyglada
a jezeli chodzi o znaczek to lakiernik nie przyklejił go z
powrotem wiec ja na szybko zamontowalem go na atrapie i jak to
sie mowi tak juz został taka mala odmiennosc od innych swiftow.no różni się różni, tylko, że teraz to bardziej przypomina poczciwego GS-a niż GTi no chyba, że taki był zamiar
a tak szczerze mówiąc, jak progi mają gnić to i tak będą, także ja bym i tak je zakładałps.
podświetlenie niebieskie w kabinie mi się nie podoba, no ale to kwestia gustu i o tym się nie mówi
co do tej listewki na tylnej klapie... to po co ją założyłeś ??
Pod nią rdza też lubi występować -
listewke zalorzylem bo niemialem wyjscia gdyz wystawal orginalny kolec do montazu lakiernik nie zlikwidowal bo ja zapomnialem o tym wspomniec ot takie niedopatrzenie.
a jezeli chodzi o niebiesknie podswietlenie to mialem zielone ale slabo dawalo i niespelnialo swojej funkcji... bo zalzylem to ze wwzgledow uzytkowych a nie estetycznych... znalesc cos w swifcie w nocy przy orginalnej lampce to niemała sztuka...
-
listewke zalorzylem bo niemialem wyjscia gdyz wystawal orginalny
kolec do montazu lakiernik nie zlikwidowal bo ja zapomnialem o
tym wspomniec ot takie niedopatrzenie.aaa taki psikus
to zmienia postać rzeczya jezeli chodzi o niebiesknie podswietlenie to mialem zielone
ale slabo dawalo i niespelnialo swojej funkcji... bo zalzylem to
ze wwzgledow uzytkowych a nie estetycznych... znalesc cos w
swifcie w nocy przy orginalnej lampce to niemała sztuka...hmm ja nigdy nie miałem problemu ze znalezieniem czegokolwiek
zawsze się wymaca to co spadnie -
hmm ja nigdy nie miałem problemu ze znalezieniem czegokolwiek
zawsze się wymaca to co spadnieDlatego trzeba przerobić żyrandol w Swifcie być może w przyszłym sezonie będzie mały lyftyng tego "mebla"
-
Dajmosiku, Ty to rob swapika, a nie pierdolami sie zajmujesz Masz pod reka tyle kumatych ludzi, a jakimis zaroweczkami sie zajmujesz
-
Pffff Krzyyysiu,nie wiesz z kim rozmawiasz zobaczymy co to będzie,na razie nic nie mówię
-
zobaczymy co to będzie,na razie nic nie mówię
g13 czy g16 ?
-
g13 czy g16 ?
Będzie kasa to będzie czas na chwalenie się
-
g13 czy g16 ?
zaskoczę Cię - M16
-
Fuuuu Brodzikowóz
-
Fuuuu Brodzikowóz
brodzikowóz miał M13 pod maską nie M16
-
Fuuuu Brodzikowóz
Krzysiu nie rób przykrości Hellsikowi
brodzikowóz miał M13 pod maską nie M16
Hell...skończ spamiiiić Może będzie g1XX ale na pewno nie w tym roku a czy pod koniec przyszłego się okaże EOT -
Krzysiu nie rób przykrości Hellsikowi
eee tam, żadna przykrość
Hell...skończ spamiiiić Może będzie g1XX ale na
pewno nie w tym roku a czy pod koniec przyszłego się okaże
EOTno i tego się trzymajmy Wracamy do tematu
-
eee tam, żadna przykrość
Przynajmniej nic nie bedzie skrzypiec w srodku i skuter nie bedzie zagrozeniem dla zycia kierowcy przy bocznym uderzeniu
no i tego się trzymajmy Wracamy do tematu
Ordnung muss sein
-
Autko w garazu, juz po zrobieniu tylnich hamulcow, wstawieniu halogenow. Autko troche urypane na fotce od pylu z katowki. Robione bylo wtedy podwozie w okolicach tylniego wahacza oraz wzmocniona tylnia podluznica(Wrecz zespawana zostala cala nowa).
Aktualnie juz autko jest na blachach FZ i bez tylniej kanapy bo byly wstawiane 2 laty pod nia.
-
Szukaj ori halogenów i wrzucaj ramkę klubową No i ta lepa coś z tablicy chyba za wysoko powędrowała Jak się śmiga w szelkach?
-
Szukaj ori halogenów i wrzucaj ramkę klubową No i ta
lepa coś z tablicy chyba za wysoko powędrowała Jak
się śmiga w szelkach?Wiadomo z ori halo jest ciezko, akurat sa te ktore wchodz w seryjne miejsce na wcisk. Ramke dzis odebralem z suzuki masa, ale chyba prysne ja na czarno. Naklejke dzis zdzieralem i nowa w dobrym miejscu przykleilem. Jak po miescie jezdze to mi sie szelek zapinac nie chce, ale jak gdzies zapinam to jest naprawde duza roznica. Wiadomo nie sa to pasy za jakies XXXX zl ale sa z elektrycznymi napinaczami i blokadami wiec wszystko dziala naprawde dobrze i sprawdza sie w 100%.
-
TUTAJ masz ori halogenki, do tego znaczek na maske, tablica nizej i bedzie miodzio
p.s
tosmy sie wymienili, u mnie FZ -> ZS, u Ciebie ZS -> FZ -
Ramka klubowa daje + 10 do respektu więc wiesz..warto warto no a poza tym będziesz rozpoznawany jako swój
Wiadomo,na miasto szelki są niepraktyczne ale już na jakiś tor da się odczuć różnicę