FOTKI NASZYCH AUT
-
faktycznie,
schludnie. w 3/4 przypadkach to razi, kuluje estetyka montazu.Dla mnie wygląda jak fabryczne halogeny(nie patrząc na kolor światła).
-
Dla mnie wygląda
jak fabryczne halogeny(nie patrząc na kolor światła).I ten cały myk jest w tym wszystkim najlepszy. Wygląda jak z fabryki a nie tak, żadne dodatkowe cudaki na zderzaku
-
I ten cały myk jest
w tym wszystkim najlepszy. Wygląda jak z fabryki a nie tak, żadne dodatkowe cudaki
na zderzakuWłaśnie o to dokładnie mi chodziło. Z zewnątrz wygląda tak jak by to tam było zawsze, za to po drugiej stronie musiałem nieźle kombinować i rzeźbić aby je tam zamocować, bo lampki mają uchwyty do mocowania chyba po to aby je powiesić na choince, ale przy wykorzystaniu różnych elementów które nie mają nic wspólnego z motoryzacją udało mi uzyskać taki efekt
-
tez ostatnio nad tymi myslalem. tylko nie chciało mi sie iść zmierzyć otworu w zderzaku
-
Kolego Alku, ładny masz ten pojazd i ładnie wyglądają te światła do jazdy dziennej, ale następnym razem nie blokuj pasa do skrętu autobusikowi na ulicy Bartyckiej, pozdrów pasażerkę i szerokiej drogi życzy przechodzień
-
uuu, wasted
-
Kolego Alku, ładny
masz ten pojazd i ładnie wyglądają te światła do jazdy dziennej, ale następnym razem
nie blokuj pasa do skrętu autobusikowi na ulicy Bartyckiej, pozdrów pasażerkę i
szerokiej drogi życzy przechodzieńNo Bartek nie ładnie!
-
Kolego Alku, ładny
masz ten pojazd i ładnie wyglądają te światła do jazdy dziennej, ale następnym razem
nie blokuj pasa do skrętu autobusikowi na ulicy Bartyckiej, pozdrów pasażerkę i
szerokiej drogi życzy przechodzieńHehe no to wpadłem, pewnie byłem zbyt zajęty słaniem ch.... na naszego szefa razem z pasażerką, która widziałeś Tak przy okazji mieszkasz gdzies w tych okolicach czy tylko przechodziłeś?
-
Czekałem na autobus, nie zamieszkuję tych okolic, a pasażerkę weź na spota, nie będzie parówka party przynajmniej
-
Kolejna nuda z serii GieTeI. A, że za oknem deszcz to można popieścić trochę detali Bo diabeł tkwi w szczegółach
-
Kolejna nuda z
serii GieTeI. A, że za oknem deszcz to można popieścić trochę detali Bo diabeł
tkwi w szczegółachFajny garaż No i TeDeEj tzn GieTeI
-
ja tam widzę tylko maskotkę w prawym halogenie którego nie ma
+5KM na mieście -
No ba. Lanosmetr na odcince Niedługo zagości CAI a misiek pilnuje miejsca.
-
maskotkę zawsze z drugiej strony można wsadzić, w sumie może też wsadzę mojego grzybka z mario brosa w miejsce halogenu...;>
-
to jest GŁÓD , mały GŁÓD!!!
-
to jest GŁÓD , mały
GŁÓD!!!Głód prędkości...
-
Co do pluszaków to kwestia gustu... Ale garaż nieziemski - fajnie wyglądają te płytki na ścianie Robią klimat
-
Co do garażu to ojcu raz się nudziło i zaczął wylewać fundamenty. No i jakoś samo poszło hehe
Marudzicie z tym herbacianym misiem aż chyba zacznę malować dzisiaj wlot/zaślepkę. Przy okazji nakleiłem w końcu naklejki TwinCam i się trochę przejechałem bo myślałem, że odstęp miedzy napisami też jest oryginalny Ale nie jest źle. Na pewno nie tak źle jak na tym zdjęciu: klik
Później wstawię swoje.
-
jakies swieze foto http://www.stancenation.com/wp-content/uploads/2012/07/291.jpg
-
jakies swieze foto
http://www.stancenation.com/wp-content/uploads/2012/07/291.jpgI że niby chcesz nam wcisnąć, że ze Swojego cabrio zrobiłeś to co stoi na pierwszym planie...