FOTKI NASZYCH AUT
-
to samo mam u brata przy oponach 195 45 w 15 ale to naprawde jak wejde przy wiekszej predkosci w zakret to obcieraja tylne oponki bialasowi przydaly byt sie nakladki na progi
-
Białasek nigdy nie był, nie jest i nie będzie GTi, zawsze będzie mu brakowało dużo do oryginału ( i nie mówię tutaj o tylnym stabilizatorze ) także co najwyżej wleci lotka ze swiatlem stop z GTika i tyle.
Na razie mam dla niego miejsce parkingowe,kryte, więc ma gdzie odpoczywać i ja mam gdzie modzić -
jaki to ma silnik bo zawsze sie zastanawialem gti czy gls?:D
-
jaki to ma silnik
bo zawsze sie zastanawialem gti czy gls?:DSilnik GTI buda GLS...
-
aa tak tez myslalem
-
potocznie zwany GTs albo najszybsza litrówka w obrębie 3 km
-
albo najszybsza litrówka w obrębie 3 km
Dlaczego tylko 3 km?
-
Miało być 30 ale zapomniałem edytować.
-
taki ninja gti
-
Witam
mam zaszczyt przedstawić czarnego ninje italy edition ^^przepraszam za jakość zdjęcia ale musiałem pomniejszyć w paincie
-
Witamy na forum nawet sie prezentuje jak tam podloga i progi ?:)
-
nie naruszone:) sprowadzany z wloch przez poprzedniego wlasciciela a tam sie nie sypie soli na drogi potem stal w Polsce 2 lata w garazu (co sprawilo ze wszelkie kostki i kable byly zasniedziale). Niestety poprzedni wlasciciel niezbyt dbal o samochod no i w efekcie maska mu sie otworzyla na szybe, i prawa strona troche cierpi (blacharka i rudy) ale biorac pod uwage ze mam 19 lat i jescze sie ucze i tak szybko wraca do zycia ;)) wlasnie skonczylem renowacje silnika...
-
Robię porządek na dysku, tu przynajmniej nie będą śmiecić
-
U, maska to wyblakła czy zagościł macik?
Bardzo przyjemnie wygląda auto jak i garażyk. -
Maska w rzeczywistości nie wygląda aż tak źle ale może było już coś cudowane bo autko "lekko" po gradobiciu. A garaż niestety tylko wynajęty
-
Last fotkas ;p
-
Last fotkas ;p
Cudo Ustawiłem sobie zdjęcie jako tapetę
Jakbym dysponował gotówką to już bym po niego jechał
P.S. Jak podniosłeś maskę na zawiasach? Wystarczy dać podkładki pomiędzy zawiasy a maskę?
-
widze ze kolega z podniesiona maska zaczerpna pomysl z forum hondy z czego ta dokladka?
-
Trochę włożyłem serca w to autko. Ale za to dawało mi tyle frajdy, że nawet po ponad dwóch latach gdy do niego wsiadałem nie nudził mi się i czerpałem z jazdy przyjemność.
Na masce była tylko wizualizacja więc puki co były dłuższe śruby na podkładkach.
Nie czerpałem pomysłu z forum hondy Bardziej z driftujących samochodzików. A miałem na to ochotę zanim wpadła moda na Hood Spacer'a
Dokładka z Polo 6N.
-
W powitaniach była prośba o fotki Swifta za "stówkę" więc wrzucam:
Auto nieodpicowane do fotek tak jak stało pół roku za szopą tak wygląda na zdjęciach