NOWY po prośbie
-
Witam! Po raz pierwszy i mam nadzieję, że nie ostatni. Moje TICO z 1998 r to ówczesna pełna wersja. Niestety mam ból, zresztą taki sam co prawie wszyscy posiadcze tego pojazdu z tyłu są fatalne, zwykłe pasy bezpieczeństwa.Przy dwójce dzieci w fotelikach, można dostać szału przy zapinaniu i ciągłym regulowaniu. Dajcie znać, gdzie dorwać bezwładnościówki do tyłu do TICO. PIIIIILNE!!!Wiem, że "ludzkie" pasy były montowane w wersjach koreańskich. Pomóżcie koledze -koledzy i koleżanki. Dzięki z góry!!!!
-
Witam! Po raz pierwszy i mam nadzieję, że nie ostatni. Moje TICO z 1998 r to ówczesna pełna wersja. Niestety mam
ból, zresztą taki sam co prawie wszyscy posiadcze tego pojazdu z tyłu są fatalne, zwykłe pasy
bezpieczeństwa.Przy dwójce dzieci w fotelikach, można dostać szału przy zapinaniu i ciągłym regulowaniu. Dajcie
znać, gdzie dorwać bezwładnościówki do tyłu do TICO. PIIIIILNE!!!Wiem, że "ludzkie" pasy były montowane w
wersjach koreańskich. Pomóżcie koledze -koledzy i koleżanki. Dzięki z góry!!!!Poczytaj forum - niedawno sporo osob kupilo sobie oryginalne dynamiczne pasy. Link byl podany.
W kwestii formalnej - tu sie witamy, pytania zadajemy w nowych, albo istniejacych, odpowiednich watkach.