Kontrolka airbag nie gaśnie
-
skąd jesteś ? bo ja mam cały zestaw poduchy i jak okolice moje to zawsze mozna podmiankę na sprawdzenie zrobić, bo mi graty w pudełku się walają
-
Witam
Mieszkam w okolicy Częstochowy, więc po drugiej stronie mapy niestety.
Odkręciłem wczoraj sterownik poduszek, zdjąłem obudowę i przeczyściłem styki od wtyczki. Zmontowałem na nowo, podłączyłem akumulator i póki co kontrolka zaczęła zachowywać się normalnie, tzn. po włączeniu zapłonu świeci i po kilku sek. gaśnie.Bardzo dziękuję za pomoc
-
Witam
Mieszkam w okolicy
Częstochowy, więc po drugiej stronie mapy niestety.w Cz-wie masz mnie, pod Cz-wą Artur-a
Niestety ja na razie poduszki nie ściągam -
Z poduszkami za wiele bym Ci nie pomógł - nie mam poduch w swiftach
Od strony technicznej dużo więcej miałem okazji, potrzeb poznania swifta, więc co nie co wiem -
Z poduszkami za
wiele bym Ci nie pomógł - nie mam poduch w swiftachjak to ja mam ale nie pozbywam się na razie
Od strony
technicznej dużo więcej miałem okazji, potrzeb poznania swifta, więc co nie co wiemja też coś tam poznałem
-
To super, że mieszka ktoś w pobliżu. W razie czego chętnie skorzystam z waszej pomocy koledzy. Ja Swiftem jeżdżę dopiero od lutego tego roku. Z airbagiem sytuacja opanowana.
Jeszcze raz wszystkim dziękuję za pomoc -
jak to ja mam
ale nie pozbywam się na razieMk4 był brany jako nówka z salonu i jakoś tak wyszło, że jest bez poduszek.
Mk5 jest 3 lata młodszy i jak kupowałem, to skłaniałem się do wersji bez poduszek.
Tak więc jeden jak i drugi, to wersje z serii: bez poduszkowe GLX-yja też coś tam
poznałemwystarczy chcieć
[i][/i]
-
To super, że
mieszka ktoś w pobliżu. W razie czego chętnie skorzystam z waszej pomocy koledzy.nie ma problemu
Mk4 był brany jako
nówka z salonu i jakoś tak wyszło, że jest bez poduszek.dziwne, myślałem że Mk IV miała w standardzie poduszkę pasażera, ale możliwe że od 99 roku ...
Mk5 jest 3 lata
młodszy i jak kupowałem, to skłaniałem się do wersji bez poduszek.w Mk V to już w ogóle ewenement, ktoś musiał modzić
wystarczy chcieć
albo musieć
-
dziwne, myślałem że
Mk IV miała w standardzie poduszkę pasażera, ale możliwe że od 99 roku ...nie wiem jak suzuki traktowało standardowe wyposażenie GLX - mk4 był brany tak jak stał w salonie.
Różnice po miedzy mk4 a mk5 to inny silnik, lakier metalik, inne fotele, kolor tapicerki i nieco jaśniejsza deska rozdzielcza. Wyposażenie mają identyczne.w Mk V to już w
ogóle ewenement, ktoś musiał modzićNie wydaje mi się, raczej bym zauważył.
Śruby w wielu miejscach są pozaznaczane lakierem w fabryce, a że mk5 w środku dosyć znacząco rozbebeszyłem po kupnie, to widziałem, że nikt tam nic nie ruszał przede mnąPrzód też rozbierałem i tam również nikt nie kombinował -brak śladów jakiś stłuczek czy innych modów.
Czujniki co przekazują sygnał do poduszek, to prawdę powiedziawszy nie wiem w którym miejscu montowali.Tak że jestem na 99,9% pewny że bez poduch wyjechał z fabryki i że nie miał jakiś "przygód"
-
może gdzieś mi się uda znaleźć w czeluści dokumentów specyfikację salonową z 99 roku 5D