Malowanie felg
-
Jaki to jest rozmiar 14? Nie wiem czy nie za małe w taki kolor
-
Jaki to jest
rozmiar 14? Nie wiem czy nie za małe w taki kolorWłaśnie 14 i szerokie 6 cali ale tak mi się wydaje ze 14 do silniczka 1.0 mi wystarcza, 15 to tak średnio widzę a chce żeby jeździł zwłaszcza ze to na LPG jest
-
Właśnie 14 i
szerokie 6 cali ale tak mi się wydaje ze 14 do silniczka 1.0 mi wystarcza, 15 to
tak średnio widzę a chce żeby jeździł zwłaszcza ze to na LPG jestZnam ból od podszewki,w golfie też miałem 14 żeby jeszcze jakoś to jechało
-
Musi jechać musi
a wracając do koloru felg to chyba zrobię ten grafit/gun metal jak zwal tak zwal, jak nie będą pasować mazne je zwykłym sprayem srebrnym do felg i tez będzie dobrze -
A ja mam 7x15 i oponki 175/50R15, to i tak nie jedzie więc co za różnica
-
Powiedzmy szczerze, nie jeden mający mały silniczek pakuje szerokie fele, robi naciąg itd później wyglądać wygląda ale tez zbytnio nie jedzie
-
Powiedzmy szczerze,
nie jeden mający mały silniczek pakuje szerokie fele, robi naciąg itd później
wyglądać wygląda ale tez zbytnio nie jedzieNa tyle fotoradarów i służb uprawnionych do kontroli prędkości to nawet zaleta
-
Up. Felgi pomalowane, miały być malowane na grafitowy kolor ale ze względu na to że w moim miescie w żadnym sklepie nie posiadaja grafitowego koloru do felg to szlak mnie trafil i kupilem srebrny do felg noo na czarnym podkładzie ładnie wyszły myślałem że beda jasniejsze ale jest dobrze wieczorem wrzuce fotki
-
Skoro miałeś już felgę w podkładzie to po co szukałeś "lakieru do felg"? Idziesz to sklepu z lakierami samochodowymi i dopierasz sobie kolor jaki chcesz. Tyle gadki o malowaniu, kolorach itd. a skończyło się na czarnym podkładzie i srebrnej feldze.
-
Skoro miałeś już
felgę w podkładzie to po co szukałeś "lakieru do felg"? Idziesz to sklepu z
lakierami samochodowymi i dopierasz sobie kolor jaki chcesz. Tyle gadki o malowaniu,
kolorach itd. a skończyło się na czarnym podkładzie i srebrnej feldze.Skoro Ci się nie podoba coś w temacie to po co piszesz? Fakt było trochę gadki o malowaniu ale od tego jest forum chyba nie? Myślałeś może o tym że szukałem lakieru do felg w sprayu bo nie mam kompresora?!? s labo Ci to wyszło. Miałem jeździć na samym podkładzie? Dobry pomysł pomyśl że chce zrobić te felgi dla siebie (czyt. jak najlepiej) a nie na od*****ol.
-
żenua
-
Chodziło chyba o to, że nie był potrzebny lakier do felg, tylko zwykły lakier, jakim maluje się auto, skoro felgi były w podkladzie. Nabijają tym lakierem spraye w sklepach lakierniczych Na to idzie klar i gotowe. Więc kompresor nie byłby do niczego potrzebny. A forum jest po to, żeby wyrażać swoje opinie, jeśli myślisz, że wszędzie będzie 'wazelinka' to się grubo mylisz
-
Chodziło chyba o
to, że nie był potrzebny lakier do felg, tylko zwykły lakier, jakim maluje się auto,
skoro felgi były w podkladzie. Nabijają tym lakierem spraye w sklepach lakierniczych
Na to idzie klar i gotowe. Więc kompresor nie byłby do niczego potrzebny. A
forum jest po to, żeby wyrażać swoje opinie, jeśli myślisz, że wszędzie będzie
'wazelinka' to się grubo myliszDokładnie tak jest, dostajesz katalog z setkami jak nie tysiącami odcieniami wszystkich kolorów (wg. mark samochodowych np), wybierasz sobie ten jeden jaki Ci odpowiada, mówisz ile chcesz - do bazy powinno wystarczyć 300-400ml i oni nabijają to w puszkę, koszt to około 30-50zł.
Co prawda pistoletem lepiej wychodzi (nic nie kapnie), ale sprayem też idzie ładnie pomalować. Testowałem kompresor malując stalówki, bardzo ładnie wyszło klik. W tym tygodniu zabieram się za alu 14', jak zwykle wszystkie foto w moim wątku -
Co prawda
pistoletem lepiej wychodzi (nic nie kapnie), ale sprayem też idzie ładnie pomalować.
Testowałem kompresor malując stalówki, bardzo ładnie wyszło
klik. W tym tygodniu
zabieram się za alu 14', jak zwykle wszystkie foto w moim wątkuCo tam felga, nogi ładniejsze
-
Miały być wczoraj ale zapomniałem