Woda przy progu po stronie pasażera.
-
I jeszcze jeden problem otóż jak kupiłem Swifta to facet mi powiedział ze woda cieknie po stronie pasażera przy progu znaczy się tam się zbiera. Myślał ze to szyba jest nie szczelna ale po wycięciu szyby filc przy grodzi komory silnika jest suchy. Skąd mogę być taki przeciek? Tak sobie myślę czy z okolic otworu od nagrzewnicy mogło się coś zapchać i lecieć?
-
I jeszcze jeden
problem otóż jak kupiłem Swifta to facet mi powiedział ze woda cieknie po stronie
pasażera przy progu znaczy się tam się zbiera. Myślał ze to szyba jest nie szczelna
ale po wycięciu szyby filc przy grodzi komory silnika jest suchy. Skąd mogę być taki
przeciek? Tak sobie myślę czy z okolic otworu od nagrzewnicy mogło się coś zapchać i
lecieć?Sprawdziłbym zgrzewy blachy w okolicy prawego nadkola (od środka) - tam lubi korodować.
Standardowo jeszcze podłoga na łączeniu grodziówki i podłogi (może spływać do progu), no i sam próg. -
Potwierdzam, ja osobiście w tym miejscu mam dziury i woda dostaje się do środka. Pamiętaj że nadkola są "zbudowane" z podwójnej blachy. Polecam wyciągnąć/odchylić tapicerkę i sprawdzić stan całej podłogi.