łożysko czy przegób? czy co innego?
-
witam wszystkich.
mam problem trudny do zlokalizowania a ,ze grzebie w samochodzie sam to jakos nie spieszy mi sie do mechanika;)
mianowicie chodzi mi o cos takiego:
podczas jazdy przy ok 50km/h zaczyna sie warkot w prawym przednim kole(jak mniemam w prawym), odglos przypomina karte w szprychach od roweru albo jakby jakas gumowa oslonka o cos ocierala. objawy wystepuja podczas jazdy prosto i skretow w lewo, gdy skrecam w prawo ustepuje calkowicie, gdy odpuszczam gaz, znacznie cichnie. Panowie co to moze byc? myslalem ze lozysko ale by chyba nie cichlo przy odpuszczeniu gazu? przegob? niby strzela na skreconych kolach ale zadko... . Ja osobiscie nie wiek gdzie szukac a nie mam funduszy na eksperymentyprzepraszam za brak polskich znakow ale pisze z tel. i napisanie posta zajeloby mi 2 dni
pozdrawiam i licze na pomoc
-
too nikt nie wskarze drogi?
-
too nikt nie
wskarze drogi?ewidentnie łożysko koła
-
to w takim razie dziekuje slicznie
a wiesz moze jakie lozysko potrzebne i gdzie moge kupic?
nadmienie iz to jest model gti -
to w takim razie
dziekuje slicznie
a wiesz moze jakie
lozysko potrzebne i gdzie moge kupic?
nadmienie iz to
jest model gtija miałem inne objawy, no ale nie wiem, pewnie tak, jeżeli nasilenie hałasu jest uzależnione od prędkości z jaką w danej chwili porusza się auto to pewnie to
-
to w takim razie
dziekuje slicznie
a wiesz moze jakie
lozysko potrzebne i gdzie moge kupic?
nadmienie iz to
jest model gtiPoszperaj tam...... ---> http://zlosniki.pl/stary_zlosniki/showflat.php?Cat=0&Number=933355&Main=711002