Błotniki Swift GS 1995r. [mkII]
-
Witam,
mam do Was fachy pytanie. Chciałbym zakupić błotniki przód ponieważ moje w Swifcie mają dziury na wylot:P Czy będą jakieś problemy z dopasowaniem nówek zamienników z allegro za 70zł ? Miał ktoś z was już jakieś doświadczenie z takim problemem ? Czy znacie równiez orientacyjny koszt malowania takiego błotnika ?'
Pozdrawiam -
Witam,
mam do Was fachy
pytanie. Chciałbym zakupić błotniki przód ponieważ moje w Swifcie mają dziury na
wylot:P Czy będą jakieś problemy z dopasowaniem nówek zamienników z allegro za 70zł
? Miał ktoś z was już jakieś doświadczenie z takim problemem ? Czy znacie równiez
orientacyjny koszt malowania takiego błotnika ?'
PozdrawiamKupiłem taki tani błotnik i faktycznie ciężko go było spasować... Trochę loteria z nimi jest. U mnie dopiero mały spaw punktowy na dole pomógł go złapać jak trzeba
-
Kupiłem taki tani
błotnik i faktycznie ciężko go było spasować... Trochę loteria z nimi jest. U mnie
dopiero mały spaw punktowy na dole pomógł go złapać jak trzebawejdź na iparts i tam kup zamiennik, ja dałem 160-170zł i pasował idealnie, to przynajmniej będziesz miał pewność, a malowanie jak każdej innej części - DROGO nie wiem czy krzykną mniej niż 300zł
-
Dzięki wielkie za info.
Na iparts do mojego modelu widzę, że jedna sztuka kosztuje 90zl.
Myślę, że będę to zamawiał -
Dzięki wielkie za
info.
Na iparts do mojego
modelu widzę, że jedna sztuka kosztuje 90zl.
Myślę, że będę to
zamawiałkoniecznie anajpierw zadzwoń, żeby potwierdzić po numerze vin czy pasuje
-
koniecznie
anajpierw zadzwoń, żeby potwierdzić po numerze vin czy pasujeMi raz ściągnęli jeden bez otworu pod migacz Pewnie do GT a numer seryjny niby pasował pod Gti
-
Mi raz ściągnęli
jeden bez otworu pod migacz Pewnie do GT a numer seryjny niby pasował
pod Gtimoj mial otwor
-
Mi raz ściągnęli
jeden bez otworu pod migaczBez kierunków lepiej wygląda
-
A co sądzicie o tym ?
http://allegro.pl/show_item.php?item=2708125542