Jakie łożysko na przód?
-
Jak w temacie. Korzystałem z wyszukiwarki ale jak zwykle mnóstwo tematów nie powiązanych kompletnie a nie mam zbytnio czasu bo niemam dostępu do kompa i netu. Do rzeczy. Łożyska z przodu są już głośniejsze niż tłumik trzeba je zmienić w trybie pilnym. Problem w tym że znalazłem dwa rozmiary. Jeden 72mm śr zewn., 40mm śr wewn. Drugi wymiar to 68mm śr zewn., 36mm śr wewn. szerokośc w obydwu przypadkach byłą ta sama jak dobrze pamiętam czyli 38mm. Które są prawidłowe bo zgłupiałem? Czy łożyska są te same w wersjach 1.0 i 1.3? Proszę o pomoc Chciałbym żeby ten temat dotyczył TYLKO łożysk i każdy mógł z tego korzystać
-
-
Ja już ponad rok jeżdżę na takim "budżetowym" i jestem zadowolony. To ten sam sprzedawca i takie samo łożysko... Tylko szkoda, że w komplecie nie ma nowej nakrętki piasty, ale za tą cenę to solidne łożysko, a nakrętkę sobie dokupisz (ja wykorzystałem starą i bangla)
Link do aukcji: kliken
Wymiary na aukcji nie są podane, ale są numery katalogowe i np. w internetowym sklepie Intercarsu sobie sprawdzisz
P.S. Na aukcji gość opisał, że do Węgra, ale ja mam mk3 z 1994 (japoniec) i też plug&play
Mam nadzieję, że pomogłem
-
a do 1.0 też będzie pasować ze tak spytam czy 1.3 ma inne łożyska z przodu?
Bo ja dałem za SKF 150zł ;/ a drugie koło mi sie odzywa powoli ;/ -
Ja już ponad rok
jeżdżę na takim "budżetowym" i jestem zadowolony. To ten sam sprzedawca i takie samo
łożysko... Tylko szkoda, że w komplecie nie ma nowej nakrętki piasty, ale za tą cenę
to solidne łożysko, a nakrętkę sobie dokupisz (ja wykorzystałem starą i bangla)Link do aukcji:
kliken
Wymiary na aukcji
nie są podane, ale są numery katalogowe i np. w internetowym sklepie Intercarsu
sobie sprawdzisz
Dzięki wielkie kupiłem juź potem wkleje wymiary tych łożysk żeby były na forum
Zurex na aukcjach piszą że pasują do 1.0 i 1.3
P.S. Na aukcji gość
opisał, że do Węgra, ale ja mam mk3 z 1994 (japoniec) i też plug&play
Mam nadzieję, że
pomogłem -
a do 1.0 też będzie
pasować ze tak spytam czy 1.3 ma inne łożyska z przodu?
Bo ja dałem za SKF
150zł ;/ a drugie koło mi sie odzywa powoli ;/Będzie pasować
Dobra cena tylko brać