Skrzynia biegów
-
Witam serdecznie,
potrzebuję możliwie największą ilość materiałów o skrzyni biegów do Suzuki Swifta GTi
Wymiary, materiały, ilość zębów, odległości, łożyska, przełożenia itp. itd
Z góry dziękuję za pomoc
-
Wszystko jest w manualu. Tego czego nie ma nie dowiesz się inaczej niż mierząc rozebraną skrzynię.
-
w manualu jest ona ładnie rozłożona i pokazane jak składać. typowo serwisowo. ja potrzebuje wymiary i materiał przede wszystkim. Ma może ktoś rozłożoną skrzynie i jest w stanie pomierzyć choćby jeden wałek i parę kół?
-
ma ktoś w okolicach poznania skrzynie do GTi do sprzedania?
-
ma ktoś w okolicach
poznania skrzynie do GTi do sprzedania?Będziesz jednak jeździł tym autkiem czy już zmieniło właściciela i skrzynia się zmieliła
-
ma ktoś w okolicach
poznania skrzynie do GTi do sprzedania?W Auto Wache słyszałem mają nówki nieśmigane
A tak na serio to wątpię żeby w Poznaniu ktoś miał oprócz mnie, a ja akurat takowej nie posiadam Proponuje wsadzić z litrówki na razie...
-
Dalej jeżdżę nim i skrzynia ta sama ale potrzebuję ją organoleptycznie policzyć suwmiarką itp. Potrzebuję dokładne wymiary. W Wache dużo leży, np. skrzynia z buick'a z 1929 albo z mustanga od 351w automat 3biegowy ale od SSGTi to już niestety poza wiedzą mechaników i blacharzy nic nie znajdę