zawieszenie 1.0 1.3 gti justy
-
mam pytanie czy zawieszenie w 1.0 1.3 oraz gti jest takie samo ? wiem że gti ma stabilizator przód tył i tyko tyle heh
oraz bardziej problematyczne pytanie: czy zwrotnice, piasty tylne zeby mieć półosie pod rwd z subaru justy będą pasowały do zawiasu swiftowego ?jak temat był to przepraszam że przepraszam
-
Amortyzatory swift=justy. Zwrotnice też raczej są zamienne (zaciski i tarcze hamulcowe z GTi pasują bez problemu pod zwrotki i piasty z justy).
Kwestia wahaczy czy są takie same, bo w justy już z tyłu jest kołyska cała. Mam w gratach wahacze z GTi ale nigdy ich do justynowskich nie porównywałem więc nie dam se ręki uciąć. Trzeba przymierzyć i ocenić.
-
chodzi o same zwrotki
wahacze zostaną SSdzięki za info
-
zwrotnice są bankowo inne wąs do którego przykręcasz końcówkę drążka w 4wd jest dużo wyżej niż w gti różnią sie też wielkościami łożysk gti większe jeszcze jedna różnica którą zauważyłem to inny wieloklin na przegubie gti większy
-
zwrotnice są
bankowo inne wąs do którego przykręcasz końcówkę drążka w 4wd jest dużo wyżej niż w
gti różnią sie też wielkościami łożysk gti większe jeszcze jedna różnica którą
zauważyłem to inny wieloklin na przegubie gti większyale mi chodzi o tył
-
zawieszenie w 1.0 1.3 oraz gti jest takie samo ? wiem że gti ma stabilizator przód
tył i tyko tyle hehktoś podpowie ?
-
ostatnio sprawdzałem sobie w katalogu EPC odnośnie tylnych zwrotnic.
1.3 GTI ma takie same tylne zwrotnice oraz piastę z łożyskiem co 1.6 2WD