Rozrząd wymiana 1.0 53km 99 wer. węgierska bezkolizyjny
-
Witam.
Szukałem w internecie jak pokolei wymienić pasek i napinacz ale nie znalazłem czynności jakie trzeba wykonać pokolei.
Niestety nie ma żadnej książki typy "sam naprawiam"Podajcie pokolei jakie czynnośći muszę wykonać.
I czy Mitsuboshi to dobry pasek?Pozdrawiam
-
Witam.
Szukałem w
internecie jak pokolei wymienić pasek i napinacz ale nie znalazłem czynności jakie
trzeba wykonać pokolei.
Niestety nie ma
żadnej książki typy "sam naprawiam"
Podajcie pokolei
jakie czynnośći muszę wykonać.
I czy Mitsuboshi to
dobry pasek?
PozdrawiamSłabo szukałeś.
Masz wszystko na forum. Wejdź w wątek podwieszony FAQ, potem pkt 18, Materiały o silniku G10 - pdfy by Tofik. Ściągnij sobie i masz instrukcję wymiany paska krok po kroku.
Mitsuboshi to dobry pasek, możesz śmiało zakładać. -
Niestety nie ma
żadnej książki typy "sam naprawiam"Niestety jest o czym pisaliśmy na forum a do kupienia na ebayu.
Przykład -
Jeżeli nigdy nie robiłeś rozrządu to lepiej znajdź kogoś kto sie na tym zna i podpatrz jak to się robi żeby chociaż raz mieć od kogoś przykład i mieć jakieś wstępne pojęcie. Inaczej możesz ciężko to odczuć jeśli coś spartolisz
-
-
KLIK
książke można też kupić w internetowej księgarni z Polski. Tak na marginesie czy
ktoś miał kiedyś styczność z tą książką i czy warto ją mieć?Ja mam. Złośnikom z Krakowa chętnie pożyczę.
Czy warto? W sumie wszystko jest na forum, ale zaletą książki jest to, że można zabrać do garażu.
Trzeba znać angielski, bo polskiego wydania nie ma. -
Ja mam. Złośnikom z
Krakowa chętnie pożyczę.
Czy warto? W sumie
wszystko jest na forum, ale zaletą książki jest to, że można zabrać do garażu.
Trzeba znać
angielski, bo polskiego wydania nie ma.Trochę to dziwne, że WKiŁ tego po polsku nie ogarnęły... Trochę tych Swiftów po Polsce się kula
-
Ja mam. Złośnikom z
Krakowa chętnie pożyczę.
Czy warto? W sumie
wszystko jest na forum, ale zaletą książki jest to, że można zabrać do garażu.
Trzeba znać
angielski, bo polskiego wydania nie ma.No wlaśnie w takiej ksiażce jest dobre, że masz wszystko w jednym miejscu. A czy nada mi się to jeśli mam mk5 z 2002 r. ? Na książce jest napisane ze modele do 2000 r., niby zmiany były tylko kosmetyczne ale jednak pewne rzeczy się różnią od starszych modeli.