Strzał sprzęgła
-
Nie przez linkę się go pozbyłem, bynajmniej nie ona zadecydowała. Była tylko czynnikiem, który przyspieszył proces. Mój swifcik zanim go kupiłem był chyba używany do robót budowlanych, w takim był stanie. Zrobiłem w nim co mogłem, ale nie chciałem wsadzać w auto nie wiadomo ile kasy, bynajmniej nie w tego Świstaka ;-)
Lubiłem tym autkiem jeździć, ma klimat, a przede wszystkim lepszego autka na start nie mogłem sobie wymarzyć -
a przede wszystkim lepszego autka na start nie mogłem sobie
wymarzyćMogłeś Najlepszym autem na start jest stary poczciwy Maluszek (przynajmniej dla mojego pokolenia)
-
Ps.: Do 1.0, mk4
1999r pasuje linka z tico jakby cops. jakby co pasuje ona też do GTi - jest 10cm dłuższa ale da się ją bez problemu używać tylko inaczej ją trzeba puścić w kamorze silnika
-
Nie przez linkę się
go pozbyłem, bynajmniej nie ona zadecydowała. Była tylko czynnikiem, który
przyspieszył proces.Auto poszło na złom, czy do handlarza?
-
Heh, kupiłem swifta w cenie malucha więc podtrzymuje moje zdanie.. ;-D
Poszło do kolesia, który potrzebował autka do dojazdów do domu na budowę itd, podjechał do mnie starym poczciwym kedetem -
co dalej, przesiadka do gitajca?
-
Kij go wie, poczekam do końca wakacji jak zarobię trochę kasy i zacznę się rozglądać.. Na pewno coś 5d, reszta to sprawa otwarta ;P
-
Kij go wie,
poczekam do końca wakacji jak zarobię trochę kasy i zacznę się rozglądać.. Na pewno
coś 5d, reszta to sprawa otwarta ;Pczyli GTI odpada
-
Nie skrzywdziłbym GTI, nie mam kasy żeby o niego zadbać tak jak mu się to należy
-
Nie skrzywdziłbym
GTI, nie mam kasy żeby o niego zadbać tak jak mu się to należyBez przesady
Najważniejsze, żeby kupić jakiegoś GTI-ka, a potem powoli do przodu...
Jak żadnego nie kupisz i nie uratujesz to dopiero ktoś go skrzywdzi
Chciałbym się jakimś GTI przejechać, tylko boje się, że złapię bakcyla i nie będę chciał do 8V wsiadać