Skrzynia Suzuki Swift GTi
-
Witam,
Poszukuję skrzyni do Swifta GTi rok 95'
Proszę o poradę czy ktoś ma u siebie zbędną i info czy od 1,3 rzeczywiście będzie pasować czy będzie zgrzyt?
Najlepiej jak ktoś ma spisane wartości przełożeń biegów do Gti i innego swifta 1,0l lub 1,3.
Będę bardzo wdzięczny bo mi niestety 2 zgrzyta i zalewanie jej olejem nic nie da.
pozdrawiam -
Witam,
Również witam nowego kolege. Wypadało by na sam początek przewitać się ze wszystkimi w temacie powitania w dziale organizacyjnym...
Poszukuję skrzyni
do Swifta GTi rok 95'Jak poszukujesz skrzyni do swifta GTi to zaloz temat na motogiełdzie.
Proszę o poradę czy
ktoś ma u siebie zbędną i info czy od 1,3 rzeczywiście będzie pasować czy będzie
zgrzyt?Pasować będzie równiez skrzynia od swifta 1.0, od 1.3 8v bedziesz mial sporo slabsze osiagi.
Najlepiej jak ktoś
ma spisane wartości przełożeń biegów do Gti i innego swifta 1,0l lub 1,3.
Będę bardzo
wdzięczny bo mi niestety 2 zgrzyta i zalewanie jej olejem nic nie da.
pozdrawiamWszystkie informacje były już wielokrotnie na forum, wystarczy poszukać.
Spis przełożeń natomiast masz na stronie klubowej: klikPozdrawiam
-
No witam,
Dzięki za szybką odpowiedź, już wydrukowałem specyfikację
Nie jestem częstym bywalcem forów wiec te drzewka odpowiedzi ciągnące się w nieskończoność są dla mnie nie do przejścia.
Poszukam wspomnianych przez Ciebie działów i zostawię tam jakiś ślad
pozdrawiam -
Nie jestem częstym
bywalcem forów wiec te drzewka odpowiedzi ciągnące się w nieskończoność są dla mnie
nie do przejścia.Kliknij sobie w guziczek "Przełącz do blatu"
-
eeeej super fajnie dzieki wielkie
mam pytanko które zaraz zadam na forum o amortyzatory?
Własnie oddałem swojego gti do mechanika i mi powiedział że moje amorki są do wymiany bo ruszają sie po osi..
co polecasz do super os i kjs i czasem ulicznej jazdy? -
eeeej super fajnie
dzieki wielkie
mam pytanko które
zaraz zadam na forum o amortyzatory?
Własnie oddałem
swojego gti do mechanika i mi powiedział że moje amorki są do wymiany bo ruszają sie
po osi..
co polecasz do
super os i kjs i czasem ulicznej jazdy?Jedyne w miarę sensowne cenowo rozwiązanie do KONI Sport.