SS GTI Amortyzatory Koni regulowane
-
No właśnie Koni . Ewentualnie Bilstein B6 - ale te wyregulujesz tylko w serwisie (w Polsce Zerkopol)... o ile je kupisz, bo już długo nie są produkowane.
Co ciekawe, w moim MG ZR 160 mam Koni Sport regulowane od góry pokrętełkiem, no ale to po prostu nowsza generacja Koni Sport.
-
A do dziurawych kjs'ow koni dadza rade czy sie zaraz rozpadna?
-
Myślę, że spokojnie dadzą radę, do tego dobra sprężyna (najlepiej twardsza, ale o seryjnej wysokości) i będzie gites.
-
Ja miałem podobny dylemat jak Ty, wybrałem Koni i ustawiłem na średnio przy seryjnej sprężynie. Auto bardzo fajnie się prowadzi i wybiera wyryp, ale nie wiem co to masz za kjsy w planie. Ogólnie radzę nie obniżać, jak auto ma jeździć służyć do ścigania poza równymi torami, a w szczególności jeśli chodzi o dziurawe kajtki.
Jakbyś się decydował kupić to pisz na priv - podam Ci namiar jak kupić kpl za niecałe 1400zł - przynajmniej tak mi się udało w sierpniu. -
te amorki to ci sie udało kupić nowe za tą cenę
-
nowe z gwarancją, fakturą - nawet 1350zł z wysyłką
-
nowe z gwarancją,
fakturą - nawet 1350zł z wysyłkąmogę prosić o kontakt gdzie takowe można dostać
-
poszło na priv
-
ja też bym prosił o kontakt jeśli można bo jestem zainteresowany takim zawiasem
-
a powiedz mi przednie amorki to są jakieś wkłady że trzeba tam coś przerabiać czy wkładam sprężynę i to wszystko
-
Przód, to wkłady, można przerobić z tego co masz na aucie.
Namiary poszły na priv, jest Was 5 zainteresowanych, może zrobicie spółdzielnie i się dogadacie na grupowy zakup - powinni Wam wtedy też taką cenę zrobić, bo jak wszyscy uderzą tak jak pisałem to raczej nie przejdzie...
-
Kuba ma chyba racje może jak by wziąć 5 kompletów to zrobią atrakcyjną cenę
-
Ja jestem zainteresowany przednimi KONI Sport bo tylne już mam
Też poproszę o info gdzie je dostać w takiej cenie
-
tez bym poprosił info, no i moze rzeczywiście jakis grupowy zakup mogło by wyjść dużo taniej ?
-
tez bym poprosił
info, no i moze rzeczywiście jakis grupowy zakup mogło by wyjść dużo taniej ?U oficjalnego dystrybutora na Polske na pewno bo nawet z nim o tym kiedyś pisałem - jakbyśmy kilka takich kompletów naraz kupili to by można sporą zniżkę wytargować
Tutaj link do ich cennika i normalna cena tych amorków (cena jest za sztukę)
http://www.xteam.pl/862588sport-amortyzator-koni-sport-seria-%C5%BB%C3%93%C5%81ta-p-1045.html
-
Także prosiłbym o kontakt
Jestem za grupowym zakupem tylko kto tu byłby chętny wstępnie sprawę ogarnąć?
-
Mogę coś popytać i dowiedzieć się co nie co i ile tego byśmy brali
-
no i co wiadomo juz cos? jaka by byla cena?
przedmna wymiana przodu konieczie mam juz dosc utwardzonych i skruconych amorow.bilstein b4 wychodzi ~290/szt a koni sport 410/szt jak by była jakas znizka konkretna to bym sie zastanowil co brac
-
Jak na razie uzbierało się chętnych na 4 i 1/2 kompletów, to jakbyś mógł to popytaj o 4 komplety może (w sumie to nie wiele tego)
-
to muszę wiedzieć o ile kompletów dokładnie pytać kto chce i ile ja się pytałem już takiej dobrej ceny na jeden komplet nie zrobią dal mnie powiedzieli ze sprężynami 2100