SS GTI Amortyzatory Koni regulowane
-
ja dostałem wczoraj swoje poczta polska przyszły moglo by byc troszke lepiej zapakowane bo było widać dokładnie co jest w paczce a ubezpieczona nie była. Ale nie ma co narzekać bo doszła szczęśliwie.
I teraz sie zastanawiam jak to ustawić pomóżcie chłopaki
Z tyłu sa b4 juz nie nowe wiec przyjmijmy ze seria do tego beda seryjne sprezyny,
przód powinien byc trochę twardszy niz tył myślę bo jest lekki i małe auto.Wiec rozkręcając koni na przodzie na min to jaki nastaw osiągnę? seria czy będzie jednak twardszy przy min ?
-
Jeśli to coś pomoże, to w moim MG ZR mam Koni Sporty (tyle, że z regulacją z zewnątrz) i tył mam ustawiony na najmiększe, a przód 25% utwardzony i mi tak pasuje, ale ja lubię dość miękko ustawione auta,
-
Jeśli to coś
pomoże, to w moim MG ZR mam Koni Sporty (tyle, że z regulacją z zewnątrz) i tył mam
ustawiony na najmiększe, a przód 25% utwardzony i mi tak pasuje, ale ja lubię dość
miękko ustawione auta,Ja z kolei tyle mam ustawione na 75% twardości (był LPG więc był ciężki tył) ale teraz tyłek jest lżejszy... i też się dobrze jeździ
Mimo wszystko zastanawiam się czy tyłu nie ustawić na 50% a przodu na 75% twardości (na sprężynach Vogtland).Aha - do mnie też wczoraj paczka doszła... szkoda, że nie było w środku tych fajnych małych trójkątnych naklejek KONI bo fajnie wyglądają naklejone pod bocznymi kierunkowskazami
-
dostałem parę naklejek ale strasznie skromnie aż 4
-
dostałem parę
naklejek ale strasznie skromnie aż 4Weź ich tam przyciśnij żeby dosłali bo do każdej pary powinny być chyba po 2 naklejki jeśli się nie mylę a przynajmniej do przednich jak się kiedyś oficjalnego dystrybutora pytałem.
-
No wlasnie co to ma być, wybrakowany towar naklejki są najważniejsze do mnie jeszcze nie dotarly a chcialem w weekend zmieniac
-
No właśnie co to ma
być, wybrakowany towar naklejki są najważniejsze do mnie jeszcze nie dotarły a
chciałem w weekend zmieniaćJak komplet to komplet - nie ma zmiłuj
Jak nie przypasują mi na Swifta to 6 letniemu chrześniakowi jego bolid z pedałami przynajmniej profesjonalnie obkleję (już ma TOYO, Vogtland, Magnecore, Supersprint i co ja tam jeszcze montowałem u siebie ). Dzieciak zajarany jest -
(już ma TOYO, Vogtland, Magnecore, Supersprint i co ja tam
jeszcze montowałem u siebie ).Tesco, Lidl...
joke...
-
no ja ograrnołem swoje amortyzatory przody wyglądają tak
-
no ja ograrnołem
swoje amortyzatory przody wyglądają tak
Sprejem malowałeś? Też chce na zółto pomalować i sie wlasnie zastanawiam czy sprejem, czy warto oddac kolumny do piaskowania i pomalowac proszkowo, jak z trwałościa bedzie Te osłony to skad, nowe jakieś?
-
Te osłony to chyba sprzedają w IC razem z odbojami (podchodzą też pod opla). Dobrze mówię?
-
Tesco, Lidl...
Przekażę chrześniakowi... a wtedy nie będzie zmiłuj bo to mały terrorysta jest
A te mocowania na żółto faktycznie można pomalować
Ciekawe czy żółty MOTIP do zacisków hamulcowych długo by wytrzymał -
malowane było proszkowo, osłony z inter carsu a nie wiem czy pasują też do opla
-
a jakiej firmy te oslony ?
-
Jeżeli te poduszki jeszcze aktualne, to mi magik za około 100 szt. zamówił skądś w 5 godzin, właśnie sasza, więc w poniedziałek mógłbym go poprosić o adres, może da , nic nie gwarantuje.
-
nie aktualne mam już
-
no ja zawias w ss ogranołem i stwierdzam ze przód mam za słabo skręcony i jak dla mnie jest za miękki ale jutro przetestujemy na Tychach i zdam relacje jak amorki się sprawują
-
przód ma regulacje 4 pół obroty czy 4,5?
nie mam ich przy sobie a jutro prawdopodobnie będę zakładał. -
360 stopni czyli 4 obroty