-
Czy ktoś się orientuje czy jest coś takiego jak filtr kabinowy w suzuki swift 1,0 - 96 r?
oraz gdzie znajduje się filtr paliwa?
Niestety nie znalazłem tego w FAQ.
Dziękuję z góry za odpowiedź. -
filtra kabinowego nie ma ale nie wiem na 100% jak to u Ciebie jest a filtr paliwa jest ukryty kolo zbiornika paliwa z lewej strony tam gdzie idą przewody paliwowe i hamulcowe.
-
no właśnie zacząłem się zastanawiać z tym filtrem kabinowym.
Widzę że troszkę szybki parują, jakby była jakaś wilgoć...gdzieś np. na filtrze.
Ale w każdym bądź razie, dzięki.
Pzdr -
Z tego co zawsze slyszalem filtry kabinowe byly montowane przy klimatyzacji, przy zwyklej nagrzewnicy chyba nie ma. Ps. U mnie ostatnio tez zaczely strasznie parowac szyby jak zszedl snieg, jak sobie poradziłes z problemem? Znalazlem w garazu jakas pianke do mycia szyb samochodowych ze niby pozniej nie paruja. Dzisiaj nie pada to wyjde przetestowac pozniej mieszanke moze pomoze
-
Z tego co zawsze
slyszalem filtry kabinowe byly montowane przy klimatyzacji, przy zwyklej nagrzewnicy
chyba nie ma. Ps. U mnie ostatnio tez zaczely strasznie parowac szyby jak zszedl
snieg, jak sobie poradziłes z problemem? Znalazlem w garazu jakas pianke do mycia
szyb samochodowych ze niby pozniej nie paruja. Dzisiaj nie pada to wyjde
przetestowac pozniej mieszanke moze pomozeParujące szyby w Swifcie to norma... Teraz w każdym aucie są mokre i zapiaszczone dywaniki więc szyby parują jeszcze bardziej. Odkurzenie auta i wietrzenie pomaga. Gorzej jak auto parkuje pod chmurką
-
Podpinam się pod temat. Chciałem wymienić filtr kabinowy w Swifcie 1.3 GLS, 96r(buda 92-96), z klimatyzacją. Podczas próby zamówienia filtra w intercarsie, okazało się że w ogóle nie mają dostępnych w sprzedaży. Więc jak to jest z tymi filtrami kabinowymi w wersji z klimą?
-
Przekładałem klimę w mk3 i mogę powiedzieć tyle? Filtra w swifcie po prostu nie ma!!
-
Przekładałem klimę
w mk3 i mogę powiedzieć tyle? Filtra w swifcie po prostu nie ma!!Konkretnie i na temat
Dzięki.