Stożek SS 1.6 problem
-
Idzie sie zakochac...
-
dzięki chłopaki w ..... Tylko jednak wolę pozostać przy główce 1.6 bardziej wytrzymała z tego co słyszałem a na gti będę się czaił po koniec lata jak uzbieram parę tysiów na autko i jego "przeróbki" , miło , że jest takie zainteresowanie tym tematem prawdopodobnie będę koniec wiosny początek lata kombinował z turbo i intercoolem !! Oczywiście będę dawał pełna "dokumentację" do wglądu tutaj !! i czy ktoś w WLKP , lubuskim lub zach.pomorskim zna kogoś kto zajebiście zajął by się moją "główka" itp. sprawami ?
-
dzięki chłopaki w
..... Tylko jednak wolę pozostać przy główce 1.6 bardziej wytrzymała z tego co
słyszałem a na gti będę się czaił po koniec lata jak uzbieram parę tysiów na
autko i jego "przeróbki" , miło , że jest takie zainteresowanie tym tematem
prawdopodobnie będę koniec wiosny początek lata kombinował z turbo i intercoolem !!
Oczywiście będę dawał pełna "dokumentację" do wglądu tutaj !! i czy ktoś w WLKP ,
lubuskim lub zach.pomorskim zna kogoś kto zajebiście zajął by się moją "główka" itp.
sprawami ?A czytał kolega wątek kolegi o nicku Punkers, który zanabył teoretycznie wyśmienite i zachwalane w magazynie "GT" Suzuki GTI z turbinką?
-
Idzie sie
zakochac...
KlikNo ładne kółka ma ten Swifcior
Skąd dorwać takie tylne lampy z białym kierunkiem???
-
nie ,nie miałem przyjemności czytać
-
No ładne kółka ma
ten Swifcior
Skąd dorwać takie
tylne lampy z białym kierunkiem???pewnie custom
co do kółek - u nas też takie kupisz
-
ciągnąc dalej temat , czy ktoś z was ma pojęcie jakie turbo pasują do SS ?? od czego czy może garrett robi pasujące bo nic w sieci ciekawego nie mogę znaleźć
-
ciągnąc dalej temat
, czy ktoś z was ma pojęcie jakie turbo pasują do SS ?? od czego czy może garrett
robi pasujące bo nic w sieci ciekawego nie mogę znaleźćjak nie przerobisz kolektora to żadna nie pasuje
-
ciągnąc dalej temat
, czy ktoś z was ma pojęcie jakie turbo pasują do SS ?? od czego czy może garrett
robi pasujące bo nic w sieci ciekawego nie mogę znaleźćWeź daj w tym wątku zdjęcie swojego samochodu - zobaczymy czy jeszcze warto w niego inwestować... Zrobisz turbo, a tu mocowanie wahacza ciachchchch...
-
musiał bym go umyć zawieszenie jest git ,tylko wiadomo trzeba by przeguby niedługo zmienić po zimie ale wstawię foto w przyszły weekend jak wróce z budy albo w tygodniu jak sie uda !! a narazie pomóżcie dobrać turbo