Mocowanie zwrotnicy w MK IV i V - serwis wzywa wszystkich
-
Jak to jest u was? Odrazu wam mówią czy wymieniają czy nie? Ja musze czekać na telefon z unformacją czy podlegam pod wymiane ;/
-
Ja przyjechałem o 11,30 i o 13 zadzwonili że auto sie kwlakfikuje do akcji, odebrałem auto i mam czekać na telefon po nowym roku.
PS: Powiedzieli że amortyzatory zostaną wymienione na nowe, tyle.
-
Ja mam już zamówione i po świętach będą mi je wymieniać
-
Ja byłem we Wrocku na Kamiennej, niestety po 3h okazalo sie, ze nie mają czesci i mam wpasc za tydzien. Gosc powiedzial, ze bedą wymieniac przednie amory i drązek kierownicy... wiec o co chodzi ?
-
Wróciłem z ASO. Przyznali mi wymianę. Za 2 tygodnie przyjdą graty
-
Dostałem odpowiedź z SMP a dotyczącą autek z Niemiec. Po sprawdzeniu VIN okazało się, że mojego też wzywają do serwisu. No i teraz pytanie, czy wiecie gdzie jest ASO Suzuki w Szczecinie?
-
3s szukania u wujka google
Tu masz telefon do serwisu 609 720 136
Auto Club
Ustowo 56
(przy rondzie Hakena)
70-001 SzczecinTel.: 91 4 444 100
Fax: 91 4 444 101Godziny otwarcia:
pon-pt: 10.00 - 18.00
sob: 10.00 - 14.00 -
dzięki O akcji nie słyszeli, ale kazali zostawić VIN i nr. tel. i będą dzwonić. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
-
Zadzwonili i umówili na poniedziałek na 11.
-
Zadzwonili i
umówili na poniedziałek na 11.Na tyłach hotelu Silver, zaraz za salonem BMW. Wjazd tam, gdzie się wjeżdża do byłych szklarni Gumieńce, 150m od ronda Hakena w stronę Przecławia.
EOT
-
W celach informacyjny... od dnia 07.01.2011 do 14.01.2011 nie będę dostępny pod podanymi numerami telefonów ponieważ będę przebywał na urlopie. Po powrocie dokończymy naprawę w samochodach które przeszły już weryfikacje(do tego czasu powinny być dostarczone zamówione amortyzatory).
Pozdrawiam
-
no i przyszła kolej i na mnie. znalazłem wreszcie czas i umówiłem się na środę rano w MC w gdańsku na elbląskiej
-
no i przyszła kolej
i na mnie. znalazłem wreszcie czas i umówiłem się na środę rano w MC w gdańsku na
elbląskiejCudownie.
Ja czekam na info osób, które już mają tą operację za sobą i jakieś szczegóły. -
Ja we wtorek sprawdzę serwis w Chorzowie. Trochę się wystraszyłem po poście ZureX'a ale może to tylko kwestia marki amortyzatorów.Jakby co przy 190tys.km łatwo im będzie wmówić, że to wina eksploatacji... zobaczymy
-
dziś jak sie zapisywałem osobiscie to pytałem na co patrzą to facet jakoś tak powiedział ze zrozumiałem ze na firme amorów
-
Dzisiaj do mnie dzwonili z seriwsu, że przyszła odp z suzuki motor poland, nowe amorki czekają na wymiane w przyszły czwartek o 9. Moje amorki to "hungary berwa"
-
Ja we wtorek
sprawdzę serwis w Chorzowie. Trochę się wystraszyłem po poście ZureX'a ale może to
tylko kwestia marki amortyzatorów.Jakby co przy 190tys.km łatwo im będzie wmówić, że
to wina eksploatacji... zobaczymyja się tam nie boję, bo mam mało co przejechane w moim toczydle, a jak mi powiedzą że to wina sprężyn to ich wyśmieję
-
mi odebrali auto na serwis ale nic nie wymienili. ponoć nie mieli części zamiennych i mam się zgłosić jakoś w tym tygodniu.
-
Ja się naczekałem trochę aż przyjdą wszytskie części :] ale w końcu w środę byłem umówiony, wcześniej wiedziałem że operacja potrwa ok.5h więc auto zostawiłem o 13,00 i o 18,00 zjawiłem się je odebrać. Podpisałem tylko im papier, że odbieram auto po naprawie i tyle - żadnego dokumentu o przeprowadzonej kampanii nie otrzymałem. Już o nic się nie upominałem, chciałem mieć to za sobą bo troche mnie ta sprawa umęczyła
-
5 godzin? Mi powiedzieli, że 2 godziny i po wszystkim będzie...