Mocowanie zwrotnicy w MK IV i V - serwis wzywa wszystkich
-
U mnie po 20min
było po wszystkim. Mi tak samo powiedzieli że co najmniej 2godz. w porywach do 3.
jakby śruby nie chciały się odkręcić
A na którą godzinę
jesteś umówiony??16:00 mam być.
Niech sobie diagnostykę w buty wsadzą. Skaner kosztuje 250PLN, czyli tyle co jedno wpięcie u nich.
Najciekawsze jest to, że osoba, która odebrała telefon na ich infolini za bardzo nie wiedziała o jaką akcję chodzi.
Na szczęście jadę osobiście -
Dali mi do wyboru amorki SHOWA lub KYB(te wybrałem).
Amortyzatory zamawiają dopiero po oględzinach...to ludzie mają jeździć w tą i z powrotem bo tak się im polubuje - ciekawie ...
KYB - good choiceMnie odesłali z
kwitkiem widzieliście foto jak to u mnie wygląda
powiedzieli ze auto
nie podlega kompani wymianie a ze pordzewiałe to skutki eksploatacji ci powiedzą ;/jakiej eksploatacji ? powariowali ? Jak by mi tak powiedzieli to bym ich wyśmiał ...
Akcja to akcja i tyle.
Pisz odwołanie do SMP.A jak im
powiedziałem ze odwiedzę inny serwis to ok ale to już nie będzie bezpłatne
sprawdzenie a i tak pan już jest u nas w bazie ze odbył pan kontrole nic tylko
dla Suzuki Chorzów!bueheheheheh, to się nadaje naprawdę do TV ... dopiero to
-
I tak zrobię
-
dziś byłem sedanem w Chorzowie i samochód podlega akcji
-
co ci powiedzieli ze masz amroki wadliwej firmy czy co?
-
u mnie ponoć też wymiana, jutro mają zadzwonić...
-
Jak to jest u was? Odrazu wam mówią czy wymieniają czy nie? Ja musze czekać na telefon z unformacją czy podlegam pod wymiane ;/
-
Ja przyjechałem o 11,30 i o 13 zadzwonili że auto sie kwlakfikuje do akcji, odebrałem auto i mam czekać na telefon po nowym roku.
PS: Powiedzieli że amortyzatory zostaną wymienione na nowe, tyle.
-
Ja mam już zamówione i po świętach będą mi je wymieniać
-
Ja byłem we Wrocku na Kamiennej, niestety po 3h okazalo sie, ze nie mają czesci i mam wpasc za tydzien. Gosc powiedzial, ze bedą wymieniac przednie amory i drązek kierownicy... wiec o co chodzi ?
-
Wróciłem z ASO. Przyznali mi wymianę. Za 2 tygodnie przyjdą graty
-
Dostałem odpowiedź z SMP a dotyczącą autek z Niemiec. Po sprawdzeniu VIN okazało się, że mojego też wzywają do serwisu. No i teraz pytanie, czy wiecie gdzie jest ASO Suzuki w Szczecinie?
-
3s szukania u wujka google
Tu masz telefon do serwisu 609 720 136
Auto Club
Ustowo 56
(przy rondzie Hakena)
70-001 SzczecinTel.: 91 4 444 100
Fax: 91 4 444 101Godziny otwarcia:
pon-pt: 10.00 - 18.00
sob: 10.00 - 14.00 -
dzięki O akcji nie słyszeli, ale kazali zostawić VIN i nr. tel. i będą dzwonić. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
-
Zadzwonili i umówili na poniedziałek na 11.
-
Zadzwonili i
umówili na poniedziałek na 11.Na tyłach hotelu Silver, zaraz za salonem BMW. Wjazd tam, gdzie się wjeżdża do byłych szklarni Gumieńce, 150m od ronda Hakena w stronę Przecławia.
EOT
-
W celach informacyjny... od dnia 07.01.2011 do 14.01.2011 nie będę dostępny pod podanymi numerami telefonów ponieważ będę przebywał na urlopie. Po powrocie dokończymy naprawę w samochodach które przeszły już weryfikacje(do tego czasu powinny być dostarczone zamówione amortyzatory).
Pozdrawiam
-
no i przyszła kolej i na mnie. znalazłem wreszcie czas i umówiłem się na środę rano w MC w gdańsku na elbląskiej
-
no i przyszła kolej
i na mnie. znalazłem wreszcie czas i umówiłem się na środę rano w MC w gdańsku na
elbląskiejCudownie.
Ja czekam na info osób, które już mają tą operację za sobą i jakieś szczegóły. -
Ja we wtorek sprawdzę serwis w Chorzowie. Trochę się wystraszyłem po poście ZureX'a ale może to tylko kwestia marki amortyzatorów.Jakby co przy 190tys.km łatwo im będzie wmówić, że to wina eksploatacji... zobaczymy