Srednica rury przy tlumiku koncowym
-
troche uparty...
kaski mi zostalo bo auto mniej wynioslo niz przewidywalem A chyba nie odpusze
dopoki sie nie przekonam na wlasnej skorze. Ale co masz na mysli "nie placz"?
Jeszczep lanuje
ladna kierke kupic, widzialem na forum ktos mial w ss taka fajna niebieska pod kolor
auta, tylko na allegro znalezc nie mogekup sobie kierownicę, jakiś fajny nie wieśniacki podłokietnik czy coś innego do wnętrza auta - coś co będziesz miał w łapach na co dzień siedząc w aucie - wydech zostaw w spokoju. Kupa hałasu a osiągów nie będzie i każdy standardowy samochód będzie Cię po cichu objeżdżał No bo czego się spodziewać po litrowym silniczku?
Ewentualnie dospawaj jakąś ładną końcówkę z nierdzewki żeby ładniej wyglądało i tyle
-
kup sobie
kierownicę, jakiś fajny nie wieśniacki podłokietnik czy coś innego do wnętrza auta -
coś co będziesz miał w łapach na co dzień siedząc w aucie - wydech zostaw w spokoju.
Kupa hałasu a osiągów nie będzie i każdy standardowy samochód będzie Cię po cichu
objeżdżał No bo czego się spodziewać po litrowym silniczku?
Ewentualnie
dospawaj jakąś ładną końcówkę z nierdzewki żeby ładniej wyglądało i tyleTak wlasnie zrobie Tylko mam pytanie jaka naba bedzie pasowala do swifta? Bo na allegro widzialem kilka rodzai i długości, i nie wiem co zamówić zeby bylo praktycznie i wygodnie
-
Jak chcesz to mam ładną końcówkę owalną, chyba z Nissana Murano. Żadnych rysek itp.
Wymiary około 160mm x 110mm x 90mm, średnica otworu wlotowego 50mm.
Tanio oddam. -
Tak wlasnie zrobie
zrób, bo jakie będą skutki ruszenia końcowego to sam zobaczysz
Tylko mam pytanie jaka naba bedzie pasowala do swifta? Bo na allegro widzialem
kilka rodzai i długości, i nie wiem co zamówić zeby bylo praktycznie i wygodniejak pasuje Ci seryjne odsadzenie to taką sobie kup, ja tam widziałem jedną nabę do swifta, no może dwie. Momo i OMP - są podobne.
-