Opis bezpieczników SS 3D 1,3
-
Witam, potrzebuję
(na wczoraj) opis bezpieczników z pod maski i ze środka, mianowicie który jest od
czego i jakie mają być duże. Pozdrawiam i błagam o szybką odpowiedź, ponieważ jadę
jutro na mini wczasy a dziwnie się zachowują kierunkowskazy po wymienieniu żarówki
tylnej, i nie wiem czasem czy elektryk nie powrzucał bezpieczników obojętnie jak.A TE są inne ??
-
http://zlosniki.pl/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=578257#Post578257
#942021 - 25/07/10 05:03 PM (przedostatni post w FAQ)
Fotki są ale i tak nie wiem dokładnie który jest do czego - jakby ktoś rozpisał to jakoś jaśniej to by się przydało...
-
A TE są
inne ??No niestety to jest do 1,3 bo ma trochę inny układ bezpieczników pod maską, ma ktoś może ??
-
No niestety to jest
do 1,3 bo ma trochę inny układ bezpieczników pod maską, ma ktoś może ??przecież potrzebujesz od 1.3, a post Nanbu jest właśnie do 1.3, więc nie wiem o co chodzi
-
przecież
potrzebujesz od 1.3, a post Nanbu jest właśnie do 1.3, więc nie wiem o co chodziDopalacze robią swoje
A foty są z 1.0 (MKIV i MKV), jak ktoś ma 1.3 to niech napisze, czy ma tak samo. -
przecież
potrzebujesz od 1.3, a post Nanbu jest właśnie do 1.3, więc nie wiem o co chodziPrzecież ten post jest do 1.0 no chyba że nie widzę
-
Może by ktoś b był tak miły i zrobił fotkę bezpieczników wnętrza ze swojego mk3 1,3 ??? I wtedy na tej podstawie bym swoje bezpieczniki poprzestawiał. Dziękuje
-
Może by ktoś b był
tak miły i zrobił fotkę bezpieczników wnętrza ze swojego mk3 1,3 ??? I wtedy na tej
podstawie bym swoje bezpieczniki poprzestawiał. Dziękujenikomu się nie chce, bo w całej Polsce pogoda pod psem lub barowa jak ktoś woli
-
Może by ktoś b był
tak miły i zrobił fotkę bezpieczników wnętrza ze swojego mk3 1,3 ??? I wtedy na tej
podstawie bym swoje bezpieczniki poprzestawiał. Dziękujeja mam na obudowie oprawkę od audio więc nie da rady chyba że mam Ci zrobić fotkę z oprawką
-
z tym, że u mnie bezpieczniki są do górny nogami, nie wiem czy w każdym 1,3 tak jest