KLAMKA WEWNĘTRZNA
-
Witam Wszystkich to moja pierwsza wiadomosc od calkiem niedawna jestem posiadaczem Suzuki Swift mk3 silnik 1.0 wersja 5 drzwiowa rok produkcji 1993. kupilem go okazyjnie i szybko wiec nie do konca mialem mozliwosc sie przekonac o wszystkich zaletach i wadach ale wychodzi w praktyce. Przechodzac do sedna sprawy KLAMKA WEWNETRZNA czy jest jakis sposob zeby byla stabilniejsza i nie urywala sie ze sprezynek ? czy sa jakies inne podobne klamki ktore pasuja zamiast tej oryginalnej do tego auta cos slyszalem o klamce z Golfa IV lub Passata. ktos próbowal cos montowac ? Z góry dzieki za odp
-
Przechodzac do sedna sprawy KLAMKA WEWNETRZNA czy jest jakis
sposob zeby byla stabilniejsza i nie urywala sie ze sprezynek ?tak - wymienić na nową, koszt to ok. 50 zł ...
czy sa jakies inne
podobne klamki ktore pasuja zamiast tej oryginalnej do tego auta cos slyszalem o
klamce z Golfa IV lub Passata. ktos próbowal cos montowac ? Z góry dzieki za odppatrz powyżej ...
-
tak - wymienić na
nową, koszt to ok. 50 zł ...
patrz powyżej ...Eee, nie chce się mi szukać fotki (gdzieś jest na forum organizacyjnym), ale Gąsior miał zrobioną klamkę wewnętrzną z kapsla od butelki