pali bezpiecznik!
-
Witam!
mam problem podłączyłem subwoofer aktywny i mam problem.
Otoz gdy wlaczam suba dziala,ale jesli go wylacze i wlacze ponownie pali mi bezpiecznik,nie dziala wtedy radio i zegar.
zna kto rozwiazanie??? -
Otoz gdy wlaczam
suba dziala,ale jesli go wylacze i wlacze ponownie pali mi bezpiecznik,nie dziala
wtedy radio i zegar.
zna kto
rozwiazanie???a jak go masz w ogóle podłączonego ?
-
od aku+ jeden kabelek idzie na nim bezpiecznik,gnd pod bagaznik podpiety krotki kabelek,rem idzie do radia na 12v+memory zolty kabel i dlatego mam wlacznik zrobiony bo tak caly czas prad idzie do subwoofera,wlacznik jest zrobiony na +od aku kablu i moze to jest bład??
-
od aku+ jeden
kabelek idzie na nim bezpiecznik,gnd pod bagaznik podpiety krotki kabelek,rem idzie
do radia na 12v+memory zolty kabel i dlatego mam wlacznik zrobiony bo tak caly
czas prad idzie do subwoofera,wlacznik jest zrobiony na +od aku kablu i moze to jest
bład??- remote, powinien iść do niebieskiego kabla z kostki
a ten plus z aku to jak jest zrobiony ? bo strasznie zagmatwałeś
- remote, powinien iść do niebieskiego kabla z kostki
-
- remote, powinien
iść do niebieskiego kabla z kostki
a ten plus z aku to
jak jest zrobiony ? bo strasznie zagmatwałeś
nie mam kabla niebieskiego:)
typowego na rem
mam zolty czarny czerwony i jakis czwarty ale nie niebieskiz aku + no bezposrednio pod aku do plusa aku-----bezp-wlacznik------------subek
- remote, powinien
-
nie mam kabla
niebieskiego:)
typowego na rem
mam zolty czarny
czerwony i jakis czwarty ale nie niebieskito coś Ty za radio kupił biedronkowe ( nawet ono ma niebieski remote w kostce, więc raczej nie ), albo coś jego pokroju ?
Poszukaj miernikiem, gdzie na przekręconej stacyjce jest +12, a przy wyłączonej nie ma napięciaz aku + no
bezposrednio pod aku do plusa aku-----bezp-wlacznik------------subekaku --> bezpiecznik ---> subek
przerwać obwód możesz na tej +12 przy radiu ... czyli tej co podaje sygnał do remote-a -
jvc 302 jakies takie
-
a moze to nie wina radia tylko zlaczki iso?????????????
-
a moze to nie wina
radia tylko zlaczki iso?????????????a co tam ma być źle ? jak nic nie grzebałeś, a przed zainstalowaniem tego pudła nic się nie działo, to ewidentnie wina w podpięciu
-
ale zlaczke iso mam od starego radia i moze dlatego nie ma tego blue kabelka
-
ale zlaczke iso mam
od starego radia i moze dlatego nie ma tego blue kabelkawepnij nową, może coś to da.