[mk5] czy do swifta 1.0 3d '03 pasują klamki z mlodszych roczników?
-
Witam Was, czy do SS z 2003 pasuja klamki z lat 89-96 i 97-01?
, mam problem bo do połowy wypadła mi klamka prawa zewnetrzna pasażera ( drzwi jeszcze otwiera) - czy mozna ją wkleic klejem do drzwi na stałe ?i
cz ktos wymienial w tym roczniku rozrzad i moze poddac jakie konkretnie czesci kupic?
-
zajebiste forum, nie nadążam czytać odpowiedzi.....
-
Nie wszyscy w sobotnią noc siedzą na zlosnikiu i czekają aż ktoś zada jakieś pytanie .
Co do klamki, to pasuje z wcześniejszych modeli, i nie jest wklejana tylko przykręcana od środka. Jak rozebrać drzwi żeby się tam dostać jest manual na stronie klubowej.PS. Też Cię witam
-
za[...]te forum,
nie nadążam czytać odpowiedzi.....Po pierwsze jak się gdzieś wpada to wypadałoby się przywitać.
Po drugie zanim się zadaje pytanie to trzeba poszukać czy już na forum nie ma odpowiedzi - jakbyś poszukał to już byś znalazł.
Po trzecie czego się spodziewasz? Że tu wszyscy czekają aż tylko ktoś wpadnie na forum bez "dzień dobry" a potem rzucają się do klawiatur żeby za niego archiwum przeszukać i podać mu odpowiedź na tacy? Staranniej dobieraj słowa albo zmień forum jak nasze Ci nie odpowiada. -
wlasnie przeszukałem archiwum forum od razu i jak nie znalazlem odpowiedzi to pytam,
chyba dobra kolejnośćmanuala do rozebrania drzwi tez znalazłem od razu ale cos mi klamka nie chce zejsc a boje sie mozniej podważyc coby nie pękła
Panie Konrad.. od którego rocznika konkretnie jest ta sama klamka ?
-
Od 89 A cięgła odpięte? Jeśli tak, to powinno bez problemu zejść