Rozpórka z GTi w 1.0 - pasi?
-
Puszka od monowtrysku od jakiegos VW albo Forda i stożek
-
-
Tak więc dla potomnych -
tylna pasi, ale pilnik okazuje się niezbędny
Przenia, tak jak
podejrzewałem... 1 cm i by pasiłapinkne to ile w końcu to wyszło ? Muszę pogadać z Tobą na pw jak coś
Teraz dylemat czy podgiąć
oryginalną OMP czy kombinować z dolotem...nic nie gnij ... bo może okazać się, że spawy liczone są na przenoszone momenty ...
kombinuj z dolotem -
Ja tam wole customy za polowe ceny OMP...
To mnie kosztowalo w przeliczeniu na funty ~40 £, a moge sobie jeszcze wybrac dowolony kolor i mam pewnosc ze bedzie pasowac co do milimetra.
-
Ja tam wole customy za polowe
ceny OMP...on dał malutko ... jak na firmówki ... mimo wszystko wolę OMP
-
on dał malutko ... jak na
firmówki ... mimo wszystko wolę OMPZ przesyłką wyszło równo 160 euro... Hmmm, może nie jest to tanio jak barszcz, ale tutaj znalezienie fachowca który zrobiłby to na zamówienie to abstrakcja.
Skoro czeka mnie przełożenie dolotu to co proponujecie? Wiem że ktoś kombinował coś z VW Polo, jakieś sugestie? Wyszukiwarka znalazła mi 80 stron tematów, przejrzałem 50 i dałem sobie siana Znalazłem 3 fotki jak by to mogło wyglądać, ale brak jakichkolwiek danych.
-
Z przesyłką wyszło równo 160
euro... Hmmm, może nie jest to tanio jak barszcz, ale tutaj znalezienie fachowca który
zrobiłby to na zamówienie to abstrakcja.620 zł to nie tragedia - u nas przednia to koszt ok. 400 zł
Tylko było chyba 121 funtów za komplet ? -
620 zł to nie tragedia - u
nas przednia to koszt ok. 400 zł
Tylko było chyba 121 funtów
za komplet ?Tak 121.09 funtow za komplet plus 18.99 funta za przesyłkę kurierem, po przewalutowaniu z funciakow na jurki wyszło dokładnie 158.55 euro.
Aktualnie przymierzam się do małego drut patentu czyli wypiłowanie oryginalnego filtra powietrza w tym miejscu i wstawienie "czegoś" żeby m rozpórkę mógł założyć. -
Tak 121.09 funtow za komplet
plus 18.99 funta za przesyłkę kurierem, po przewalutowaniu z funciakow na jurki wyszło
dokładnie 158.55 euro.
Aktualnie przymierzam się do
małego drut patentu czyli wypiłowanie oryginalnego filtra powietrza w tym miejscu i wstawienie
"czegoś" żeby m rozpórkę mógł założyć.no tak Irlandia to Euro zapomniałem
Ja muszę się uśmiechnąć do koleżanki w takim razie jak już uporządkuje resztę wydatków -
Cały czas teraz kminie nad dolotem. W halfordzie znalazłem coś takiego:
http://www.halfords.ie/webapp/wcs/stores...tegoryId_212493
Tylko opinie nie zachęcają
A może jednak stożek
Tylko w 1.0 to chyba zepsuje mi dolną partię obrotów z której najczęściej korzystam tocząc się po mieście.Mam dolot:
http://www.needforspeed.co.uk/pages/fitinst.asp?PartNo=P227