Zmiana uszczelki pod głowicą w G16A
-
no może i ma jutro oblukam w dzień . choć chciałbym mieć jasno postawioną sprawę . manuala poszukam może coś się dowiem. chyba że ktoś jeszcze się odezwie z forum .
-
no niestety nic nie mogę znaleść na temat rozrządu w swift 1.6 16V G16A .czekam na wasze odpowiedzi i przypominam że jutro już będę ściągał głowice
-
koliga koliga som znaki kolko na wale ustawiasz do gory w strone glowicy i tam powinien byc znacznik i pokrywac sie ze znaczkiem na kolku, i wtedy na kole gornym tym na walku rozrzadu bedzie znaczek takze skierowany do gory z literka E pod nim, znaczek moze byc na pokrywie zaworow wiec ja przyloz jesli znaki sie zgadzaja to jest gti jak nie bedziesz nadal co i jak, to ci podesle zrzut ekranowy bo mi niechce skopiowac obrazka
-
to podrzuć mi zrzut tak na zapas co bym jutro po nocach nie musiał w mrozie się denerwować ;P
-
to podrzuć mi zrzut tak na
zapas co bym jutro po nocach nie musiał w mrozie się denerwować ;PWszystko jest w FAQ... Wystarczy trochę poszukać...
Specyfikacja G16B , załącznik nr 6 i 7
http://zlosniki.pl/files/451404-06.jpg -
ooo erde wrzucil jednak cos jest w czelusciach forum
-
no coś jest ;P jutro biorę się za pracę , mam nadzieje że wszystko pójdzie po mojej myśli uszczelka wg opini innych wypalona bo w płynie chłodniczym mam olej i zapach spalin
-
Silnik 1.6 16V 98 rok. G16A
sorry za Ot ale ten silnik w 98 roku?????
To jaka masz budę?
-
tak mi bynajmniej powiedział pan sprzedający . rok mam 94 a tapicerke jeszcze z mk2 buuuu
-
uszczelka zmieniona nie było tak źle , wsio ustawione , poskręcane i jutro odpalamy bo dzisiaj nie da rady niestety w ako skończył się prąd.
Jutro tylko olej zmienię i filter i na razie wodą zaleje kilka razy zeby go wypłukać trochę