Regeneracja alternatora
-
Czy ktos z Was wymienial lozyska w alternatorze? Potrzebny mi ich wymiar i przy okazji oznaczenie szczotek (albo od czego pasuja?), poniewaz chcialbym zakupic czesci przed rozebraniem i unieruchomieniem auta.
A moze ktos z Wawy posiada sprawny alternator w niewygorowanej cenie
Pozdrawiam -
ja wymieniałem łożyska, oznaczeń nie pamiętał, ale są one "nietypowe" przez to cena jest wysoką ~170 zeta
-
No to mnie zmartwiles bo myslalem ze to bedzie raczej groszowa sprawa. No nic jak zrobi sie cieplej to wyciagne go i poszukam jakis zamiennikow...
-
albo kupic drugi alternator uzywany napewno bedzie tanszy niz lozyska
-
albo kupic drugi alternator
uzywany napewno bedzie tanszy niz lozyskaDokładnie, poza tym przynajmniej w 1.0 jest fabrycznie klejony, więc trochę zabawy jest przy takiej robocie.
-
Nie no, zeby pokleic to juz porazka To juz wiem dlaczego na forum nie ma nic na temat regeneracji altka No nic to pozostaje mi cos zakupic na alledrogo. Dzieki chlopaki za objasnienie tematu
-
Nie no, zeby pokleic to juz
porazka To juz wiem dlaczego na forum nie ma nic na temat regeneracji altka No
nic to pozostaje mi cos zakupic na alledrogo. Dzieki chlopaki za objasnienie tematuKlejenie pewnie ma za zadanie uszczelnienie
Wg. mnie lepiej kupić drugi (sam tak zrobiłem) i potem można się bawić ze starym na spokojnie.
W punkcie regeneracji nie opłaca się, używka wychodzi taniej, a można w dobrym stanie kupić na allegro.
Sholek sam regenerował, ale coś się nie odzywa.
Poszukaj starego wątku. -
Niestety wyszukiwarka nie pokazuje starych tematow z forum
-
Niestety wyszukiwarka nie
pokazuje starych tematow z forumMoże to pomoże trochę... KLIK Alternator
W szukajce wpisz w cudzysłowie "alternator" i zakres czasowy wybierz Nowsze 9 rok i jest trochę tego z altkiem
-
Oto mi chodzilo. Dzieki Slavo88