[GTi MK3] Suzuki Swift 1.3 GTi 93" by Wesyl
-
czaaaj, ze niby co?
wlepy, cuda, bomby wydumali sobie hamerykanscy nastolatkowie. ktos to podpatrzyl i powiela.
z geneza nurtu jdm to nie ma doslownie nic, ale to nic wspolnego. -
co wy z tym JDM! mi się tam auto podoba coś innego niż szare buraki co ruda wszędzie wystaje.
Każdy dba jak ma to jest mój 3 swift i nawet jak będzie 4czy 5 to zrobię go po swojemu a nie patrząć na innych...
jak będzie i trzeba to całe auto obkleję stickerbomb bo mi się to podoba a jak nie raz było poruszane na forum każdy ma swój gust
mój jest taki. THE END dziękuje dobranoc -
a obiecane foto foteli :
dziś zakładałem jeszcze muszą się ułożyć.jak na razie OK.
A byłem parę dni temu zważyć Suzi 840Kg na alumach+ kompletne wnętrze. waga ma tolerancję +-20Kg.czyli ze mną auto nie przekracza nawet 900kg
C.d.n -
Auto Sprzedane!
-
Auto Sprzedane!
Trochę to potrwało, ale się udało... Za ile pogoniłeś?
-
Za tyle ile został wystawiony
-
za ktorym razem?
-
ostatnim
-
ostatnim
Mój po zrobieniu podłogi poszedł za pierwszym klientem, ale suma sumarum bujałem się z nim z pół roku, fakt, że w tzm. międzyczasie przez 4 miesiące stał w garażu jeżdżony tylko co 3-4 dni żeby się nie zastał, ale jednak.
-
Witam!
Powiem tak, kupiłem ten samochód od Żurka i na pierwszy ogien poleciały naklejki z przodu zeszło z lakiem, pozniej plastiki ktore juz sa zamowione i do dzis drapie twoje wygłuszenie zrobione mata dekarska, Juz zamowiłem koni sport i spreznyny vogdland czyli mi posłuży jako rajdóweczka Narazie nie mam jak sie wziąść porzadnie za samochod ale zima blizej i wakacje tez mam blizej o dalszych działaniach bede pisał na biezaco.