sprezyny przod??
-
Witam chcialbym obnizyc jakos przod mojego suzuki swifta sedana 97r(1.3 węgier)bo jak sami wiecie dupa sama po jakims czasie siada a przod pieje mam wymienione przod tyl nowe amorki kyb i niestety tylu nie podnioslo przed wymiana amorkow mialem przednie sprezyny sciagnie tzw cybantami ale niestety to chyba wykonczylo stare amorki ale wtedy jakos lepiej sie jezdzilo bo chyba przod byl bardziej dociazony...a nigdzie nie idzie dostac sprezyn obnizajacych a tym bardziej tylko na przod... moze obciac jakis zwoj sprezyny robil ktos cos podobnego?
-
Witam chcialbym obnizyc jakos przod mojego suzuki swifta sedana 97r(1.3 węgier)bo jak sami
wiecie dupa sama po jakims czasie siada a przod pieje mam wymienione przod tyl nowe amorki
kyb i niestety tylu nie podnioslo przed wymiana amorkow mialem przednie sprezyny sciagnie
tzw cybantami ale niestety to chyba wykonczylo stare amorki ale wtedy jakos lepiej sie
jezdzilo bo chyba przod byl bardziej dociazony...a nigdzie nie idzie dostac sprezyn
obnizajacych a tym bardziej tylko na przod... moze obciac jakis zwoj sprezyny robil ktos
cos podobnego?slyszalem ze obcinaja sprezyny, ale to nie doda im sztywnosci, auto bedzie sie kiwac dalej tak samo tylko z mniejszym skokiem..
-
slyszalem ze obcinaja sprezyny, ale to nie doda im sztywnosci, auto bedzie sie kiwac dalej tak
samo tylko z mniejszym skokiem..są jeszcze zaciskacze sprężyn ale nie polecam, sam chciałem załozyc ale po przeczytaniu kilku postów w internecie zdecydowanie odradzam. Najlepiej sprężyny obniżające za 300 zł z allegro np. __klyk
Pozdrawiam
-
są jeszcze zaciskacze sprężyn ale nie polecam, sam
chciałem załozyc ale po przeczytaniu kilku postów
w internecie zdecydowanie odradzam. Najlepiej
sprężyny obniżające za 300 zł z allegro np. __klyk
Pozdrawiamzaciskacze to są dobre, ale do ściągnięcia sprężyn i nic więcej ...
-
zaciskacze to są dobre, ale do ściągnięcia sprężyn i nic więcej ...
wiem bo wlasnie wczesniej takie mialem to amorki poszly sie je....
-
są jeszcze zaciskacze sprężyn ale nie polecam, sam chciałem załozyc ale po przeczytaniu kilku
postów w internecie zdecydowanie odradzam. Najlepiej sprężyny obniżające za 300 zł z
allegro np. __klyk
PozdrawiamAle te sprezyny nie pasuja chyba do swifta sedana z roku 97 bo nawet w dowodzie jest inne oznaczenie AH
-
wiem bo wlasnie wczesniej takie mialem to amorki poszly
sie je....no to gratulacje pomysłu ... dobrze że tylko tak się to skończyło ...
Ale te sprezyny nie pasuja chyba do swifta sedana z roku
97 bo nawet w dowodzie jest inne oznaczenie AHnie pasują, sedan ma inne springi ...