Woda obok fotela MK5 3D
-
chodzi o to :
klikostatnio też czytałem ten wątek
-
ostatnio też
czytałem ten wątekpatrz post na samym dole
-
po wyciągnięciu wykładziny odkryłem dziurki w podłodze po stronie pasażera i średni dużo rudej po stronie kierowcy, tak więc chciałbym coś z tym zrobić. Ktoś może polecić jakiś zakład w rejonie śląska lub może sam mógłby pomóc w połataniu i zakonserwowaniu podłogi. Wkleiłbym zdjęcia ale muszę je przerobić i pozmniejszać jak będę miał chwilę, a dwa nie chciałbym straszyć pozostałych użytkowników Swiftów
-
Ktoś może polecić jakiś
zakład w rejonie śląska lub może sam mógłby pomóc w połataniu i zakonserwowaniu
podłogi.ma tak blisko, a ma sklerozę pytaj Dajmos-a
Wkleiłbym zdjęcia ale muszę je przerobić i pozmniejszać jak będę miał
chwilę, a dwa nie chciałbym straszyć pozostałych użytkowników Swiftówstrasz i nie gadaj
-
ma tak blisko, a ma
sklerozę pytaj Dajmos-a
będzie wysłane zapytaniestrasz i nie gadaj
mówisz i masz tylko nie krzyczeć jakie mogą być koszty przy naprawie?
-
będzie wysłane
zapytaniepytaj Dajmos-a, on zna koszta
mówisz i masz tylko
nie krzyczećeeee nie ma tragedii
-
pytaj Dajmos-a, on
zna kosztaweź nie siej fermentu na forum bo ja się bawiłem w konserwacje samemu a spawać nie spawałem tylko oddawałem do zrobienia notabene po znajomości no i robiłem full progi i dziurka w podłodze
-
weź nie siej
fermentu na forum bo ja się bawiłem w konserwacje samemu a spawać nie spawałem tylko
oddawałem do zrobienia notabene po znajomości no i robiłem full progi i
dziurka w podłodzeprzecież nie sieję fermentu
to przecież możesz powiedzieć koledze nawet na PW jaki jest koszt po znajomości, co by miał jakieś odniesienie -
Ruda potrafi wejść nawet pod te maty bitumiczne ;\ Warto je zdjąć i zobaczyć czy tam dziur nie ma
-
miałem i dentyczny problem polecam taki preparat pol rust lub marlust który wchodzi w reakcje z rdzą i zatrzymują ją (tworzy powłokę) a za załatanie dziurki zapłaciłem około 100 zł pozdro i powodzenia w walce z rudą