Ogrzewanie tylnej szyby-brak.


  • Użytkownik archiwalny

    Witam. Od miesiaca jestem uzytkownikiem suzuki swift, no i w mojej suzi nie działa ogrzewanie tylnej szyby. Sprawdzalem bezpieczniki ale sa ok, sprawdzalem miernikiem czy dochodzi prad do tylnej szyby, no i z ledwoscia pokazuje 0,6 A. Gdzie moze byc przyczyna.?? i co posprawdzac.?? pozdrawiam. <img src="/images/graemlins/smile.gif" alt="" />


  • Użytkownik archiwalny

    Witam. Od miesiaca jestem uzytkownikiem suzuki swift, no i w mojej suzi nie działa ogrzewanie
    tylnej szyby. Sprawdzalem bezpieczniki ale sa ok, sprawdzalem miernikiem czy dochodzi prad
    do tylnej szyby, no i z ledwoscia pokazuje 0,6 A. Gdzie moze byc przyczyna.?? i co
    posprawdzac.?? pozdrawiam.
    wyciągnij włącznik przeczyść spsikaj wd40 i nie pogub kulek, bedzie smigało bo pewnie zasniedziały styki u mnie poskutkowało <img src="/images/graemlins/gris.gif" alt="" />


  • Użytkownik archiwalny

    wyciągnij włącznik przeczyść spsikaj wd40 i nie pogub kulek, bedzie smigało bo pewnie
    zasniedziały styki u mnie poskutkowało

    WD40 najlepsze na wszystko <img src="/images/graemlins/devil.gif" alt="" />
    Ja zdecydowanie polecam bardziej subtelne substancje do takich zabaw:

    K60-200 KONTAKT 60
    środek do czyszczenia styków; usuwa warstwę tlenków i siarczków; eliminuje rezystancję styków i napięcia; stosowany w technice audio, elektronice, elektrotechnice, telekomunikacji, elektrotechnice samochodowej.

    A jakie właściwości ma WD40 ?
    WD-40 Niezwykłe właściwości przywierania WD-40 do powierzchni powodują, że jest on bardzo skutecznym środkiem penetrującym, który pomaga rozluźnić zapieczone połączenia metali. Pozostałe właściwości WD-40 zapewniają właściwą pracę mechanicznych części metalowych.

    <img src="/images/graemlins/myjzeby.gif" alt="" />


  • Użytkownik archiwalny

    Witam. Od miesiaca jestem uzytkownikiem suzuki swift, no i w mojej suzi nie działa ogrzewanie
    tylnej szyby. Sprawdzalem bezpieczniki ale sa ok, sprawdzalem miernikiem czy dochodzi prad
    do tylnej szyby, no i z ledwoscia pokazuje 0,6 A. Gdzie moze byc przyczyna.?? i co
    posprawdzac.?? pozdrawiam.

    Jakbys miał jakieś problemy to możesz podjechać do mnie na Żory. miałem identyczny problem i wina przełącznika jak pisali wcześniej <img src="/images/graemlins/smile.gif" alt="" />


  • Użytkownik archiwalny

    Kontakt faktycznie dobrze działa, sam tak robiłem...
    Był już taki temat.


  • Użytkownik archiwalny

    mi tam pomogło
    <img src="/images/graemlins/biglaugh_.gif" alt="" /> wystarczy czyms wyczyscic <img src="/images/graemlins/gris.gif" alt="" />


Log in to reply