wymiana rozrządu - Manual ?
-
Witam !!!
Mam Swifta rocznik 95 .Około pół roku temu ( dokładnie w lutym ) poszły mi uszczelniacze pod wałkiem rozrządu .Oczywiście była wizyta u mechanika rozebranie całego rozrządu ,wymiana paska itd.
Niestety teraz jest znów to samo , i tu moje pytanie czy jest gdzieś dostępna instrukcja ,ale taka prosta krok po kroku .A może lepiej się w ogóle za to nie zabierać .Mam już dosyć płacenia za każdą pierdołę .Zapomniałem napisać że podobno przyczyną było zapchanie odpowietrznika komory wału korbowego ,czy jakoś tak.Oczywiście wykonałem już telefon do mechanika że znowu to samo ,kazał przyjechać we wtorek i zobaczy czy zaliczyć to do naprawy na gwarancji, oczywiście dodał o ile jest to to samo.Bardzo dziękuję za wszelkie sugestie.Może jakiś adres mechanika którego warto polecić w okolicach Bytomia .
Pozdrawiam Teo74 -
Witam !!!
Mam Swifta rocznik 95 .Około pół roku temu ( dokładnie w lutym ) poszły mi uszczelniacze pod
wałkiem rozrządu .Oczywiście była wizyta u mechanika rozebranie całego rozrządu ,wymiana
paska itd.
Niestety teraz jest znów to samo , i tu moje pytanie czy jest gdzieś dostępna instrukcja ,ale
taka prosta krok po kroku .A może lepiej się w ogóle za to nie zabierać .Mam już dosyć
płacenia za każdą pierdołę .Zapomniałem napisać że podobno przyczyną było zapchanie
odpowietrznika komory wału korbowego ,czy jakoś tak.Oczywiście wykonałem już telefon do
mechanika że znowu to samo ,kazał przyjechać we wtorek i zobaczy czy zaliczyć to do naprawy
na gwarancji, oczywiście dodał o ile jest to to samo.Bardzo dziękuję za wszelkie
sugestie.Może jakiś adres mechanika którego warto polecić w okolicach Bytomia .
Pozdrawiam Teo74w FAQ -kącik techniczny jest manual ze zdjęciami