Problem z kontrolką -CHECK ENGINE-
-
Witam
Prawdopodobnie mam problem z (nie wiem jak to nazwać) Jest tak Chce wyzwolić błysk kontroli a tu lipa Przełączam włącznik przekręcam stacyjkę i kontrolka zamiast mrugać to się świeci Mostkuję gniazda w tyczce i tak samo A bezpiecznikiem jest tak Mam zapełniona cała skrzynkę I jest jeden bezpiecznik który jest z boku poza skrzynką Jest on przykryty czarnym kapturkiem W Autodata z 1995 roku jest on przedstawiony jako owy bezpiecznik do kontrolki CHECK ENGINE Ale do końca nie jestem tego pewien bo dziwnie jest tam o nim napisane Muszę jeszcze raz to przeczytać
Mam go cały czas włożonego Jeżeli go wyjmie i przełącze włącznik to dalej nic sie nie dzieje. Kontrolka gaśnie mi zaraz po uruchomieniu silnika
Prosił bym was o opinie na ten temat Dzięki -
Witam
Prawdopodobnie mam problem z (nie wiem jak to nazwać) Jest tak Chce wyzwolić błysk kontroli a tu
lipa Przełączam włącznik przekręcam stacyjkę i kontrolka zamiast mrugać to się świeci
Mostkuję gniazda w tyczce i tak samo A bezpiecznikiem jest tak Mam zapełniona cała
skrzynkę I jest jeden bezpiecznik który jest z boku poza skrzynką Jest on przykryty czarnym
kapturkiem W Autodata z 1995 roku jest on przedstawiony jako owy bezpiecznik do kontrolki
CHECK ENGINE Ale do końca nie jestem tego pewien bo dziwnie jest tam o nim napisane Muszę
jeszcze raz to przeczytaćMam go cały czas włożonego Jeżeli go wyjmie i przełącze włącznik to dalej nic sie nie dzieje.
Kontrolka gaśnie mi zaraz po uruchomieniu silnikaProsił bym was o opinie na ten temat Dzięki
Panowie prosze o najmniejsze sugestie Bo męczy mnie ten problem