[chris2233] Co dziś dłubałem w Cordi - vol.1
-
Skoda jest w grupie
VAGTylko, że kącik Skody został założony z myślą o Favce.
-
Tylko, że kącik
Skody został założony z myślą o Favce.a kącik gier z myślą o grach umysłowych
Trza się pszebranrzawiać -
Grupa VAG: Audi
,Bentley,Bugatti,Lamborghini , SEAT, Škoda,Volkswagen ,Scania ,MAN, PorscheNie kombinuj.
Wiadomo, że mamy na myśli Skodę, Seata, Audi i VW.Ostatnio się
dowiedziałem, że ibiza od polo różni się tylko obudową
wiedziałem, że auta
robi się na wspólnych podzespołach, ale nie wiedziałem, ze to aż tak bardzo
się uwspólnia.
Z resztą vw fox tez
ma sporo wspólnego z polówką.To napiszę Ci więcej ciekawostek - Polo Classic różni się tylko budą od Cordoby I ale zderzaki są identyczne, Ibiza ma identyczny przód co Cordoba, wiele części mechanicznych z Golfa III pasuje do Ibizy, Polo i Cordoby ale do Toledo już nie.
W Cordobie 93-99 (a właściwie bodajże od 95r.) tylko na plastikach we wnętrzu są znaczki Seata, reszta to VW. -
a kącik gier z
myślą o grach umysłowych
Trza się
pszebranrzawiaćA o czym ja piszę?
-
Nie kombinuj.
Wiadomo, że mamy na
myśli Skodę, Seata, Audi i VW.Opla vectrę można też do kącika fiata wrzucić ze względu na silnik
To napiszę Ci
więcej ciekawostek - Polo Classic różni się tylko budą od Cordoby I ale zderzaki są
identyczne, Ibiza ma identyczny przód co Cordoba, wiele części mechanicznych z Golfa
III pasuje do Ibizy, Polo i Cordoby ale do Toledo już nie.
W Cordobie 93-99 (a
właściwie bodajże od 95r.) tylko na plastikach we wnętrzu są znaczki Seata, reszta
to VW.
I tak rządzi o to: linka -
A o czym ja piszę?
powtarzasz po mnie
-
Opla vectrę można
też do kącika fiata wrzucić ze względu na silnikI tak rządzi o to:
linkaGorzej, jakby się tam ukazał znaczek Fiata.
-
Jak Leo wróci z urlopu to chyba trzeba będzie wrócić do zmian w kącikach. Faktycznie, można by z e Skodowki zrobić kącik VAG a resztę kącików samochodowych (z pominięciem Tico i Swifta oczywiście ;)) wrzucić do ogólnomotoryzacyjnych. Ja osobiście parę kącików bym wywalił, inne połączył ale to wszystko offfffftop
-
Jak Leo
wróci z urlopu to chyba trzeba będzie wrócić do zmian w kącikach. Faktycznie, można
by z e Skodowki zrobić kącik VAG a resztę kącików samochodowych (z pominięciem Tico
i Swifta oczywiście ;)) wrzucić do ogólnomotoryzacyjnych. Ja osobiście parę kącików
bym wywalił, inne połączył ale to wszystko offfffftopPopieram.
Ale czy mój głos się liczy?
-
Co do kącika -
opcja warta rozważenia, tylko ilu chętnych by się znalazło oprócz naszej dwójki?Postulat o kącik VAG mnie również się podoba
-
Popieram.
Ale czy mój głos
się liczy?Liczy się! Wszak dużo napisałeś i o Tico i o Cordi
-
Postulat o kącik
VAG mnie również się podobaJuż jest nas czterech.
1. Ty
2. Wooooojtek85
3. M@rek
4. Ja -
Liczy się! Wszak
dużo napisałeś i o Tico i o CordiTaaaa, słynny manual o wymianie żaróweczki.
-
Bez przesady. Każdy manual jest dobry. Odnośnie "żaróweczki". Są wszak samochody, w których dla wymiany żaróweczki trzeba pół samochodu rozebrać.
-
Bez przesady. Każdy
manual jest dobry. Odnośnie "żaróweczki". Są wszak samochody, w których dla wymiany
żaróweczki trzeba pół samochodu rozebrać.Żartowałem
-
Już jest nas
czterech.
1. Ty
2. Wooooojtek85
3. M@rek
4. Ja
5.
6. I ja i ja! Będę udzielał porad o foxieBTW. Tych autek coraz więcej, a nie ma jeszcze forum o foxach
a ło. ni ma -
Taaaa, słynny
manual o wymianie żaróweczki.Śmiej się śmiej!
manual punciakowy
Jest też maułal o wymianie żarówki w lamie tylnej i w lampie przedniej (nawet nie trzeba zderzaka zdejmować ani lampy wyjmować! ) -
6. I ja i ja! Będę
udzielał porad o foxie
BTW. Tych autek
coraz więcej, a nie ma jeszcze forum o foxach
a
ło. ni maBo pewnie siedzą na VW.
-
Śmiej się śmiej!
manual punciakowy
Jest też maułal o
wymianie żarówki w lamie tylnej i w lampie przedniej (nawet nie trzeba zderzaka
zdejmować ani lampy wyjmować! )Jak komuś się nudzi i lubi dłubać....
-
Bo pewnie siedzą na
VW.Ale jak będzie kącik VAG i googlarka znajdzie wątki mariuz'a o fox'ie to i tu się zlecą