Jaką prędkość...
-
Witam! jaką udało wam sie rozwinąć prędkość swoją favo? mi przy 4 tys obrotów na A2 udało sie ok 165 i jeszcze dalej szła ale szkoda mi było wachy ale jak bede wracał to pociągnę dalej...
-
Witam! jaką udało wam sie rozwinąć prędkość swoją favo? mi przy 4 tys obrotów na A2 udało sie ok
165 i jeszcze dalej szła ale szkoda mi było wachy ale jak bede wracał to pociągnę dalej...jak przy 4tys obrotow miales 165 to ci licznik oszukuje. ja na A4 przy 4,5tys obrotow wg gps mialem 163
-
Witam! jaką udało wam sie rozwinąć prędkość swoją favo? mi przy 4 tys obrotów na A2 udało sie ok
165 i jeszcze dalej szła ale szkoda mi było wachy ale jak bede wracał to pociągnę dalej...a takie sa skutki jak licznik oszukuje, zalozylem wieksze kapcie i popatrz jaka byla roznica hehehehe do dzisiaj sie z tego smieje
po wymianie tarcz zegarw pojechalem na kalibracje predkosciomierza teraz wskazuje prawidlowo -
dziś wracałem z gps'em i fakt... przy ok 4200 tys obr. gps pokazał 160km/h... ile kosztuje kalibracja predkosciomierza???;>
-
dziś wracałem z gps'em i fakt... przy ok 4200 tys obr. gps pokazał 160km/h... ile kosztuje
kalibracja predkosciomierza???;we wroclawiu od 50 do 100zl, najlepiejto zrobic w firmie ktora zajmuje sie legalizacja tachografow.
-
a ile favo może maks polecieć???;>
-
a ile favo może maks polecieć???;
moja 163 wiecej nie chciala
-
we wroclawiu od 50 do 100zl, najlepiejto zrobic w firmie ktora zajmuje sie legalizacja
tachografow.dobry pomysł. Tylko pytanie czy trzeba im zawieźć wymontowany ten licznik albo go sobie sami wymontują z auta na miejscu?
I jeśli czy dało by rade jak by Mi ustawili bym miał 540 000km na liczniku bo to jest rzeczywisty przebieg a licznik wskazuje 184 000km. A chciałbym by było tyle co ma być bo auto i tak nie sprzedaje.
-
dobry pomysł. Tylko pytanie czy trzeba im zawieźć wymontowany ten licznik albo go sobie sami
wymontują z auta na miejscu?I jeśli czy dało by rade jak by Mi ustawili bym miał 540 000km na liczniku bo to jest
rzeczywisty przebieg a licznik wskazuje 184 000km. A chciałbym by było tyle co ma być bo
auto i tak nie sprzedaje.musisz sie dowiedziec co i jak. ja licznik wymontowalem i zanioslem, tylko ze przy kalibrcji musisz dokladnie podac rozmiar opon