Spadające obroty na LPG
-
Witam ponownie forumowiczów, mam taki problemik z gazem, że nie wiem co sie dzieje. Przeszukałem forum i posprawdzałem to i owo i nic. Więc piszę
Opis problemu: Skoda Fabia 1.4 MPi benzyna gaz 2002 r.- Ostatnio po wymianie filterka gazu autko szleje (dopiero po po przejechaniu od wymiany 400 km) tzn. na benzynie raz trzyma ok 1000 raz spada do 500, na gazie bo to jest największy problem: po automatycznym przełączeniu jak i ręcznym obroty spadają tak jakby nie było już gazu, wogóle nie chce współpracować, a zbiornik mam pełen. Proszę o jakąkolwiek pomoc ponieważ nie wiem co mam z tym zrobić.
-
Witam ponownie forumowiczów, mam taki problemik z gazem, że nie wiem co sie dzieje. Przeszukałem
forum i posprawdzałem to i owo i nic. Więc piszę
Opis problemu: Skoda Fabia 1.4 MPi benzyna gaz 2002 r.- Ostatnio po wymianie filterka gazu autko szleje (dopiero po po przejechaniu od wymiany 400 km)
tzn. na benzynie raz trzyma ok 1000 raz spada do 500, na gazie bo to jest największy
problem: po automatycznym przełączeniu jak i ręcznym obroty spadają tak jakby nie było już
gazu, wogóle nie chce współpracować, a zbiornik mam pełen. Proszę o jakąkolwiek pomoc
ponieważ nie wiem co mam z tym zrobić.
Prawdopodobnie nawala ci elektroawór od gazu ten na parowniku albo parownik masz zatkany mazutem.
- Ostatnio po wymianie filterka gazu autko szleje (dopiero po po przejechaniu od wymiany 400 km)
-
Prawdopodobnie nawala ci elektroawór od gazu ten na parowniku albo parownik masz zatkany
mazutem.Oki dzięki sprawdzę . Pozdro