plastiki z mk.3 na drzwi mk.4 lub 5
-
Jak w temacie, mam drzwi 4 letnie tylne do pomalowania, no i od razu widać że plastiki nie dosć że z welurem to jeszcze sporo jaśniejsze, z tego co widzę uchwyt jest troszke inny mocowany na 3 śruby. Ktoś próbował?
-
Jak w temacie, mam drzwi 4 letnie tylne do pomalowania, no i od razu widać że plastiki nie dosć
że z welurem to jeszcze sporo jaśniejsze, z tego co widzę uchwyt jest troszke inny mocowany
na 3 śruby. Ktoś próbował?masz w drzwiach (blasze drzwi ) różne miejsca na plastiki do przykręcenia rączki. Są one kwadratowe i ich lokalizację można zmienić tylko jeśli rączka jest na 3 śruby a Ty masz dwa plastiki to edzie Ci jednego nadal brakować - ntak przynajmniej mi wychodzi z bardzo skąplikowanych wzorów matematycznych
-
masz w drzwiach (blasze drzwi ) różne miejsca na plastiki do przykręcenia rączki. Są one
kwadratowe i ich lokalizację można zmienić tylko jeśli rączka jest na 3 śruby a Ty masz
dwa plastiki to edzie Ci jednego nadal brakować - ntak przynajmniej mi wychodzi z bardzo
skąplikowanych wzorów matematycznychwow. chce stare plastiki z mk3 z rączką przykręcaną na dwie śruby przełożyć do drzwi ze swistaka '01 ktory ma rączke na 3 śruby, więc raczej jedna dziura by mi została wolna, chozi tylko o to czy rozstaw otworów podpasuje pod rączke 14letnią :-) Nie wiem o jakie plastiki chodzi, moim zdaniem plastik na drzwiach jest tylko jeden od wewnątrz chyba że policzymy maskownice klamki i korbke, ale one powinny na oko pasować, no chyba że coś pokićkałem i z tyłu są te rączki też na trzy śruby a ja jakiś glupi temat założyłem, naprawde rzadko bywam z tyłu.
-
jak będę zdejmował w najbliższym czasie boczki to zrobię zdjęcia i pokaże Ci o co mi chodzi Ja wolałbym takie na 3 śruby mocowanie niż na 2
-
jak będę zdejmował w najbliższym czasie boczki to zrobię zdjęcia i pokaże Ci o co mi chodzi Ja
wolałbym takie na 3 śruby mocowanie niż na 2ja moze też bym wolał, ale co mam z resztą plastków zrobic? utlenic? w sumie nie myslałem o tym przy kupnie.