zegary favorit
-
witajcie juz kilka razy pomogliscie to moze teraz tez moge na was polegac. chce zmienic tarcze w favo i mam problem. wiem ze wskazowki wyciaga sie ruchem prostopadlym do tarcz i ze obrotomierz sam wroci po zamontowaniu na 0 ale jak zrobic to z predkosciomierzem?? czytalem fora i widzialem ze nalezy przelozyc wskazowke za bolec czekac az opadnie(zaznaczyc sobie czyms) i wtedy ja zdjac(nigdzie nie pisze czy zdejmowac czy nie) czy jest jakis sprawdzony sposob?? nie chce zeby pozniej jadac 100km/h (wg GPS) wskazowak bedzie poklazywac 70 lub 140. prosze o pomoc
PS czy przy demontarzu calego predkosciomierza jakos przytrzymac lub zablokowac mechanizm od tylu tarczy?? nie wiem jak to zrobic a tarcze juz mam w domu w sobote odbieram favo od blacharza gdyz przecieka szyberdach i w sobote chce sie za to wziac
-
Ponoć sposób jaki podałeś jest najlepszy aby po powtórnym włożeniu wskazówki poprawnie wskazywała prędkość. Co do samego ściągania wskazówki to najlepiej podważyć ją równocześnie z dwóch stron, powinna zejść bez większego problemu.