Problem ze stacyjka w SKODZIE FAWORIT
-
Witam mam mały problem z autem. Wkładam kluczyk przekręcam odpalam, wszystko ok z tym że nie działają wycieraczki, kierunkowskazy, a na tablicy świeca się kontrolki ręcznego i akumulatora, poza tym prędkościomierz też sie nie rusza. Sprawdziłem bezpieczniki i kable nic to nie dało, a jak na złość u mnie od 2 dni intensywnie leje,POMOCY
-
Witam mam mały problem z autem. Wkładam kluczyk przekręcam odpalam, wszystko ok z tym że nie
działają wycieraczki, kierunkowskazy, a na tablicy świeca się kontrolki ręcznego i
akumulatora, poza tym prędkościomierz też sie nie rusza. Sprawdziłem bezpieczniki i kable
nic to nie dało, a jak na złość u mnie od 2 dni intensywnie leje,POMOCYWitam. postaraj się sprawdić masy szczególnie tą pod licznikiem predkościomierza, niestety trzeba go wymontować. powinno pomóc jak nie to poprostu może bezpiecznik?
-
Mam mały problem z autem . Najpierw zgasły mi swiatła ,a teraz swieci tylko lewe , nie pala sie kontrolki na tablicy , nie dziala predkościomierz , kierunkowskazy, wycieraczki . Skoda zapala i gasnie pzy zapalaniu pojawia sie kontrolka recznego .
-
Mam mały problem z autem . Najpierw zgasły mi swiatła ,a teraz swieci tylko lewe , nie pala sie
kontrolki na tablicy , nie dziala predkościomierz , kierunkowskazy, wycieraczki . Skoda
zapala i gasnie pzy zapalaniu pojawia sie kontrolka recznego .Na początek wypada się przywitać...
Zapalanie się kontrolki ręznego przy odpalaniu jest normalne. Sprawdź płytkę bezpieczników w kabinie. Podokręcaj/sprawdź połączenia masy.
pozdr