kontrolka ręcznego
-
niewiem czy temat był już poruszany czy nie ale składajać srodek mojej favoritki znalazłem w jednej z kostek (a dokładnie tej wiekszej z dwóch ktore znajduja sie pod plastikiem koło przedniego lewego słupka) jeden wolny kabalek. Okazało sie sie po dotknieciu nim do masy zapala sie kontrolka ((P)).
Czyli wystarczy podciagnąc ten kabelek pod dźwignie recznego zamontowac przycisk np. od malucha i juz możemy sie cieszyć działającą kontrolką co nie było standartem we wszystkich favoritkach -
Tak
-
moje pytanko czy wolny kabelek ma każdy w favci co nie ma czujnika?? Może ktoś się orientuje? aa i czy kabelek od kostki jest dłuuugi gdzieś zakończony (??) czy krótki konczacy sie zaraz przy kostce?
-
Jeżeli chodzi o wolne miejsce w kostce, to każdy ma. Co innego kabelek. Ja np nie miałem i musiałem sam go zamontować.
-
moje pytanko czy wolny kabelek ma każdy w favci co nie ma czujnika?? Może ktoś się orientuje? aa
i czy kabelek od kostki jest dłuuugi gdzieś zakończony (??) czy krótki konczacy sie zaraz
przy kostce?kabelek trzeba podciągnąc od kostki do dźwigni recznego midzy siedzeniami