zlosniki.pl
    • Zarejestruj się
    • Zaloguj się
    • Szukaj
    • Kategorie
    • Ostatnie
    • Tagi
    • Popularne
    • Użytkownicy
    • Grupy
    • Szukaj

Gaśnie mi gdy się nagrzeje

Kącik VAG
    4
    4
    42
    Załaduj więcej postów
    • Najpierw najstarsze
    • Najpierw najnowsze
    • Najwięcej głosów
    Odpowiedz
    • Odpowiedz, zakładając nowy temat
    Zaloguj się, aby odpowiedzieć
    Ten temat został usunięty. Mogą go zobaczyć tylko użytkownicy upoważnieni do zarządzania tematami.
    • T
      tejan1 Użytkownik archiwalny ostatnio edytowany przez tejan1

Witam wszystkich .Mam taki problem.Mam favoritkę i po przejechaniu z pare km samochód mi gasnie jak daje na luz.A jak jadę na 3 lub też na 4 biegu to czuje takie szarpanie .to samo jest gdy jadę na 2 biegu powiedzmy jak jadę w korku to czuje takie szarpania .z jeszcze z pare tygodni temu teego nie było. Jaka może być tego przyczyna .czy to ma z wiązek z modułem? albo z gaźnikiem? albo też z zapłonem? bardzo proszę o poradę.dziękuję

1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 0
      • S
        seiz Użytkownik archiwalny ostatnio edytowany przez seiz

Witam wszystkich .Mam taki problem.Mam favoritkę i po przejechaniu z pare km samochód mi gasnie
        jak daje na luz.A jak jadę na 3 lub też na 4 biegu to czuje takie szarpanie .to samo jest
        gdy jadę na 2 biegu powiedzmy jak jadę w korku to czuje takie szarpania .z jeszcze z pare
        tygodni temu teego nie było. Jaka może być tego przyczyna .czy to ma z wiązek z modułem?
        albo z gaźnikiem? albo też z zapłonem? bardzo proszę o poradę.dziękuję

witaj, gaśnie po nagrzaniu bo wyłącza sie ssanie i tu sprawdź elektrozawór wolnych obrotów, a co do szarpania to może być masa przyczyn, zapłon, swiece, kable, modół, cewka, kopółka, palec ... napisz czy autko jest na gaz? bedzie łatwiej ale razem z innymi szkodnikami coś sie wymysli
        pozdro
        napisz jakim autkiem śmigasz

• D
          dareksur Użytkownik archiwalny ostatnio edytowany przez dareksur

.....dodam jeszcze ciągnie lewe powietrze uszczelką pod gażnikiem

• S
            sebaM25 Użytkownik archiwalny ostatnio edytowany przez sebaM25

........dodam też luzy na aparacie zapłonowym.
            Zdejmij kopułke i spróbuj obrócic palcem wokoło jego osi. Jak sie da obracać bez żadnego oporu to aparat ma za duże luzy i autem bedzie szarpało

• 1 / 1
            • Pierwszy post
              Ostatni post