SPRZEDAM IDEALNĄ GŁOWICĘ PO PLANOWANIU !!!! INNE CZĘŚCI SILNIKA TEŻ !!
-
Witam forumowiczów. Mi już niejest potrzebna poniewaz zakupiłem drugi silnik. Stary zdemontowalem poniewaz zalatwil mi go mechanik a mianowicie za mocno skrecal sruby ze az uszczerbil kadlub silnika załaczam zdjecie i zobaczcie sami jacy mechanicy mogą byc bezmyslni.
Do rzeczy : sprzedam idealna planowaną głowice razem z nowa uszczelką po naprawde niewygorowanej cenie. Posiadam takze inne rzeczy z silnika takie jak :- miska olejowa
- tłoki
- pompa wodna
- pokrywa zaworów
- klawiatura zaworów,
- kolektor ssący i wydechowy + nowa uszczelka pod kolektor
- wał korbowy
- i inne ...
PS. Dodam że silnik sprawował mi sie naprawdę dobrze (przebieg 89 000 tyś . km).
KONTAKT : GG:4596637
Tel: 504 447 183
E-MAIL: [email protected] -
Witam forumowiczów. Mi już niejest potrzebna poniewaz zakupiłem drugi silnik. Stary
zdemontowalem poniewaz zalatwil mi go mechanik a mianowicie za mocno skrecal sruby ze az
uszczerbil kadlub silnika załaczam zdjecie i zobaczcie sami jacy mechanicy mogą byc
bezmyslni.Do rzeczy : sprzedam idealna planowaną głowice razem z nowa uszczelką po naprawde
niewygorowanej cenie. Posiadam takze inne rzeczy z silnika takie jak :- miska olejowa
- tłoki
- pompa wodna
- pokrywa zaworów
- klawiatura zaworów,
- wał korbowy
- i inne ...
PS. Dodam że silnik sprawował mi sie naprawdę dobrze (przebieg 89 000 tyś . km).
E-MAIL: [email protected]
-
Witam forumowiczów. Mi już niejest potrzebna poniewaz zakupiłem drugi silnik. Stary
zdemontowalem poniewaz zalatwil mi go mechanik a mianowicie za mocno skrecal sruby ze az
uszczerbil kadlub silnika załaczam zdjecie i zobaczcie sami jacy mechanicy mogą byc
bezmyslni.Do rzeczy : sprzedam idealna planowaną głowice razem z nowa uszczelką po naprawde
niewygorowanej cenie. Posiadam takze inne rzeczy z silnika takie jak :- miska olejowa
- tłoki
- pompa wodna
- pokrywa zaworów
- klawiatura zaworów,
- wał korbowy
- i inne ...
E-MAIL: [email protected]
http://www.allegro.pl/item125536101_idealna_glowica_po_planowaniu_do_skody_favorit_.html