PILNE !!!! Może Ktoś MA nA sTANIE ????????????
-
Witam forumowiczów Mianowicie potrezbuje jednego malego elementu od gażnika skody favorit Potrzebna mi jest spreżyna ktora cignie linkę od gazu i dzieki której linka odbija - może ktoś taką ma na stanie i niepotrzebną naprawdę chętnie bym kupił ponieważ moja pękla .... skrócilem ja i wszystko jest w porzadku poza tym ze pedal przyspieszenie strasznie luzniutko chodzi ze wzgledu na skrocenie spreżyny ....niestety w sklepie takiej nie dostane wiec prosze o pomoc.
Kontakt : Gadu Gadu : 4596637
Tel. 504 447 183
[email protected] -
Witam forumowiczów Mianowicie potrezbuje jednego malego elementu od gażnika skody favorit
Potrzebna mi jest spreżyna ktora cignie linkę od gazu i dzieki której linka odbija - może
ktoś taką ma na stanie i niepotrzebną naprawdę chętnie bym kupił ponieważ moja pękla ....
skrócilem ja i wszystko jest w porzadku poza tym ze pedal przyspieszenie strasznie
luzniutko chodzi ze wzgledu na skrocenie spreżyny ....niestety w sklepie takiej nie dostane
wiec prosze o pomoc.ja miałem to samo ale skróciłem sprężyne i było idealnie ale wolałem wymienić na nową bo w sklepie były za pare złoty a to ważna część