Ubytki lakieru
-
Witam Na mojej czerwonej Felci pojawiły się purchle i ubytki lakieru. Czy można kupić jakiś zestawy do malowania lakieru tj. podkład kolor i jakiś pędaelek. Kiedyś o tym czytałem ale to było dość dawno. Skodzinka mi rdzewieje a ja jestem w szoku lie ognisk rudej wyskoczyło po zimie. A jeszcze jedno pytanko czy ktoś w was stosował RUST CHEK jest to zabezpieczenie antykorozyjne. Kolegi jociec to stosował na 2 polonezach i do dzis nie widać rdzy na lakierze.
-
Pewnie że można, np. jak zwykle na Allegro wystarczy poszukać http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=113975096
Ja kupowałem na allegro i robili na zamówienie na podany numer koloru. Tak samo zamawiałem lakier w sprayu bo mam bardzo rzadko występujący kolor więc z gotowych nie było. -
Witam Na mojej czerwonej Felci pojawiły się purchle i ubytki lakieru. Czy można kupić jakiś
zestawy do malowania lakieru tj. podkład kolor i jakiś pędaelek. Kiedyś o tym czytałem ale
to było dość dawno. Skodzinka mi rdzewieje a ja jestem w szoku lie ognisk rudej wyskoczyło
po zimie. A jeszcze jedno pytanko czy ktoś w was stosował RUST CHEK jest to zabezpieczenie
antykorozyjne. Kolegi jociec to stosował na 2 polonezach i do dzis nie widać rdzy na
lakierze.POLRUST jest też super a kosztuje niecały kg 16 zł.