na ciepłym szarpie i gaśnie
-
no wlasnie jak mi sie skodzina nagrzeje do normalnej temperatury to zaczynają sie cuda na ponizej 2.5 tys szarpie a jak stoje na luzie to gasnie czasem jak proboje go urzymac jak zanisko spadą obroty to musze pare razy ostro na gaz wcisnąć tak jak by sie dlawił albo zalewał (mam rozregulowany gaz prawdopodobie czy to bedzie tego wina ? )
-
no wlasnie jak mi sie skodzina nagrzeje do normalnej temperatury to zaczynają sie cuda na
ponizej 2.5 tys szarpie a jak stoje na luzie to gasnie czasem jak proboje go urzymac jak
zanisko spadą obroty to musze pare razy ostro na gaz wcisnąć tak jak by sie dlawił albo
zalewał (mam rozregulowany gaz prawdopodobie czy to bedzie tego wina ? )Sprawdzałes świece przewody oraz palec i kopułke??
-
Sprawdzałes świece przewody oraz palec i kopułke??
palca i kopułki nie , świece maja jakies 2000km przewody wymienilem pare dni temu (a co do swiec to moze przerwa jest za duza były by takie objawy?)
-
palca i kopułki nie , świece maja jakies 2000km przewody wymienilem pare dni temu (a co do swiec
to moze przerwa jest za duza były by takie objawy?)zapłon ustaw i skład mieszanki
-
zapłon ustaw i skład mieszanki
Ogólnie poszukaj w archiwum bo o szarpaniu było dość dużo tematów